Меню
Количка

Професионални препарати за почистване на подови настилки

Тема: HG International
HG абсорбиращ препарат за грес и масло от естествен камък камък   - код 470 HG "абсорбиращ препарат за грес и масло от естествен камък камък" е уникален продукт за лесно отстраняване на почти всички видове петна от масло и грес от всички порьозни каменни повърхности, като например плочи, терако..
25.40лв.
Тема: Brilliance
Описание: Амонячен почистващ препарат BRILLIANCE ammonia /рH:12/ Мокети, килими, дамаски и др. Почиства мощно и в дълбочина. Добавя блясък и мекота. Мокети, килими, тапицерия: Разреждат се 50 мл. в литър топла вода. Приложете и разтъркайте с четка. Одеала, вълнени и плетени пуловери и др.:..
20.30лв.
Тема: HG International
Описание: HG Импрегнатор естествен камък с гланц  е лесно приложим препарат, който образува супер тънък, но изключително здрав защитен филм, който придава блясък на повърхността. Това предпазва най-горния слой на естествения камък срещу износване и повреди, причинени от киселини, като безалкохо..
33.20лв.
Тема: Chem Italia
Многофункционалeн обезмаслител Универсален обезмаслител за подове и силно замърсени повърхности, без аромат. Той премахва грес, масло и упорити замърсявания от подове и всякакъв вид повърхности. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:За нормални замръсявания, разредете от 1% до 5%..
27.10лв.
Тема: Chem Italia
Мощен обезмаслител за подове Алкален парфюмиран препарат. Лесно  премахва остатъци от мазни и стари пластове от мръсотия. В качеството си на ниско разпенващ се продукт е лесно да се изплаква и може да се използва с подово-почистващи машини. Указания за потребителя: Ръчно измиване: за си..
32.20лв.
Тема: Brilliance
Описание: Многофункционален препарат, силно ароматизиран. Почиства всички твърди повърхности устойчиви на вода. Неговата формула оставя перфектно чисти и ароматизирани повърхности със свеж аромат на бор, който продължава с часове. Идеален за подове, повърхности, офиси, тоалетни и др.. Високо енергие..
31.00лв.
Тема: Brilliance
Описание: Почиства и поддържа всички видове миещи се повърхности  от дърво, паркет, подови настилки, мебели, шкафове, врати, рамки и первази. Съдържа сапун. Препарат за почистване, който деликатно почиства и ефективно опазва природната красота на дървото. Не оставя следи. Preparati.bg препоръчв..
17.90лв.
Тема: HG International
Препарат за естествен камък,за премахване на цимент и вар HG 1лHG естествен камък, цимент и вар за отстраняване на филм, не е кисел и следователно безопасно премахва цимент и / или варовик остатъци от мрамор и други видове естествен камък като травертин, bluestone т.н., но също така е изключително п..
21.40лв.
Тема: HG International
HG препарат за интензивно почистване на естествен камъкСпециално разработен за бързо и лесно отстраняване на грес и на засъхнала мръсотия от мрамор и други видове естествен калциев камък като травертин,варовик, гранит, мозайкаи др. Той е подходящ и за премахване на полиращи и други защитнифилми като..
14.90лв.
Тема: HG International
HG интензивен почистващ препарат за плочки Това е много мощен почистващ препарат, предназначен за бързо и лесно отстраняване на грес и мръсотия, спечени върху плочките. Той е подходящ и за премахване на полири и други защитни филми, като HG защитен гланц (HG продукт, 14). Начин на употреба: Разтвор..
20.50лв.
Тема: HG International
HG – препарат за отстраняване на филм от цимент и/или варПремахва остатъците от цимент от всички видове порьозни (на пори) и непорьозни керамични плочки, други плочи за настилки и естествени, некалцирани камъни катонорвежки шисти, гранит, кварцит и др. Уникален аспект на тозипродукт е, че той разтва..
18.90лв.
Тема: Sano
Описание: Препарат за подови настилки - гранит, порцелан и керамика Sano Professional 4лАроматизиран препарат за почистване на подови настилки от гранит, порцелан и керамика. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Разредете между ½ и 1 чаша в кофа с вода от 10 л.  според степента на..
9.30лв.
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)