Меню
Количка

Химически препарати за отпушване и изчистване на канали

Тема: HG International
HG течен препарат за отпушване на канали в баня HG течен препарат за отпушване на тръби е абсолютно безопасен. Тъй като продуктът е готов за работа, опасността от опръскване е по-малка. Това намалява и вероятността от по-сериозно запушване, както може да бъде случаят с препаратите на прах или гра..
9.40лв.
Тема: Chrisal Balkan RVD
BAC UNBLOCKING AGENT Микробиологичен препарат за отпушване и разграждане на наслагвания в канализационни тръби и септични ями съдържащ непатогенни бактерии  *  концентрат  1:9 Много подходящ за използване в пречиствателни станции и технически съоръжения, септични ями, пътнически тран..
29.76лв.
Тема: Eurovix S.p.A
Описание: Био eнзимен препарат за почистване на канали Micropan Balsamfer DM концентрат от Eurovix, Италия. Micropan Balsamfer за поддръжка на канализацията. Биологичен стимулатор за поддръжка и почистване на канали и тръбопроводи премахва запушвания и предпазва от наслагвания. Активен ензимен ..
31.50лв.
Описание: Пероксидни таблетки за третиране на отпадъчни води Екосепт Макси 1кг. Предназначение: Ускоряване на биологичното разграждане и намаляване на миризмите в септични ями, колектори, канализационни системи и др. Таблетката Екосепт комбинира две действия в едно, окислява натрупаната утайка по ..
32.00лв.
Тема: Sano
Предназначение: Препарат за отпушване на канали Sano Drain. Разтваря мазнини, отпушва и предотвратява задръстване в канализацията. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Изсипете 2-3 лъжички от препарата и налейте половин чаша с вода. Изчакайте 30 мин., след което промийте със силн..
4.90лв.
Описание:  Препарат за отпушване на канали и премахване на миризми Био каналин 200гр е биоензимен препарат за отпушване, почистване и обезмирисяване на канали и канализационни системи. Бактериално число: 1.05 х 109/гр. Опаковка: 200 гр. съдържа 25 дози ( за 25 сифона) Preparati.bg пр..
15.00лв.
Тема: Max Cleaner
Описание:Препарат за отпушване на канали.Отпушва незабавно с гореща вода.Не уврежда пластмасови и метални тръби.Препаратът служи за бързо и лесно отпушване на мивки,вани,сифони и др. в домакинството.Сущевременно отстранява неприятните миризми и унищожава микробните огнища.Preparati.bg препоръчва сле..
1.10лв.
Тема: Max Cleaner
Описание: Препарат за отпушване на канали.Отпушва незабавно със студена вода.Не уврежда пластмасови и метални тръби.Препаратът служи за бързо и лесно отпушване на мивки,вани,сифони и др. в домакинството.Сущевременно отстранява неприятните миризми и унищожава микробните огнища.Preparati.bg препоръчва..
1.30лв.
Тема: HG International
HG препарат за отпушване на кухненски мивки Поради изхвърлянето на хранителни остатъци при миенето на съдове, изливането на мазнина и др. в кухненската мивка там най-често се образуват особено упорити запушвания. Този HG препарат се базира на естествени микро-организми, които съвсем буквално се „хр..
16.60лв.
Тема: HG International
HG двоен отпушващ препарат Специалистите на HG са разработили HG двоен отпушващ препарат специално за най- упоритите блокажи, причинени от останките на мазнина и храна (в кухненската канализация) или коса, паста за зъби, сапунени останки или кожни мазнини (в санитарната канализация). Изключително ..
23.60лв.
Опаковка: 8 таблетки - 160 грама. Предназначение: Таблетки за тоалетни, вани, джакузита, канaли и сифони Clean Power са за почистване и дезинфекциране на тоалетни, вани, джакузита, канали и сифони. Три действия в един препарат.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:- за тоалетни..
8.00лв.
Описание: Този продукт на френската фирма е непобедим и радикален в борбата с неприятните миризми на Вашата канализация. Неговата уникална формула активно премахва образуванията на запушвания в тръбите. Спомага за функционирането на Вашата септична яма. СЕПТИФОС ВИГОР е безопасен за пластмасовите тр..
14.00лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)