Меню
Количка

Препарати за почистване на подови настилки

В тази от група течни и пастообразни продукти е необходимо да се формулират специалитети в рамките на специалитети, тъй като има много видове подови настилки: 

  • Твърди подови настилки като камък, зидария и дърво
  • Еластични подови настилки като винил, асфалт, каучук, линолеум и корк. 

Всяка една подова настилка изисква специално формулиран препарат за почистване за максимална ефективност при отстраняване на мръсотия, полиране на повърхността, оставяне с блясък и защитно покритие. 


Препаратите за почистване на подови настилки без измиване предлагат допълнително удобство и лесно нанасяне. Прахообразните Препарати за почистване на подови настилки често се използват за подпомагане на отстраняването на леки частици от пода. 


Повечето препарати за почистване на подови настилки съдържат вода като носител на малки частици восък, като полиетилен и полимери като полиакрил. Когато изсъхнат те оставят блясък, светлина и ясен защитен слой върху повърхността. В препаратите за почистване на подови настилки от дърво или корк, разтворителя действа като носач за восъчни частици, такива като естествен карнауба восък, който са особено ефективни при осигуряване на приятен блясък. Препаратите за почистване на подове, които само почистват, са тясно свързани в състава им с универсалните почистващи препарати.


При препаратите формулирани за еластични подови настилки, специално внимание се отделя на сушенето, тъй като не трябва да се оставят мътни или лепкави остатъци по пода. Повечето почистващи препарати за еластичните настилки също така съдържат ниско ниво на повърхностно активно вещество, което разхлабва и суспендира мръсотията по пода.


При продължителна употреба на повечето подови полиращи препарати се създава слой от остатъци, който в крайна сметка трябва да бъде отстранен със специално формулирани препарати за премахване или със смес от амоняк, универсален почистващ препарат и вода.


При препаратите за почистване на подови настилки от дървесина, течен или пастообразен восък съдържат главната съставка, която произвежда гланц. Много продукти изискват полиране за увеличаване на блясъка. За да предотвратите хлъзгащи подови настилки, нанесете продукта в съответствие с инструкциите на етикета и следвайте внимателно.

Тема: Apta
Описание: Мокри кърпи за миещи се повърхности с марсилски сапун х 15 бр. Апта. Почистващите мокри кърпи за под АПТА са изключително подходящи за ежедневно почистване, лесно поддържане и премахване на петната и мазнини при всички миещи се повърхности. Благодарение на новата си формула мокрите к..
7.20лв.
Почистващ препарат с дезинфектант Супер Профи 1. Препарат за почистване и дезинфекция на много силно замърсени и омаслени повърхности. Готов за употреба. Нископенящ. Премахва неприятните миризми . Не променя цветовете, не предизвиква корозия на металите, не уврежда гумени уплътнения.Начин на употреб..
8.50лв.
СУПЕР ПРОФИ  почистващ препарат с дезинфектант Концентрат  Препарат за почистване и дезинфекция на много силно замърсени и омаслени повърхности. Готов за употреба. Нископенящ. Премахва неприятните миризми. Не променя цветовете Не предизвиква корозия на металите Не уврежда гумени упл..
22.00лв.
Тема: Endless
Описание:Препарат за всякакви подови настилки Endless Лавандула 4л. Продуктът се използва за ръчно почистване на всякакви подови настилки - теракот, гранитогрес, мрамор, ламинат, полиран паркет. Употребата му гарантира отличен ефект от почистването и приятен остатъчен аромат. Дозировка: 50 мл. ..
8.80лв.
Тема: Endless
Описание:Продуктът се използва за ръчно почистване на всякакви подови настилки - теракот, гранитогрес, мрамор, ламинат, полиран паркет. Употребата му гарантира отличен ефект от почистването и приятен остатъчен аромат. Дозировка:50 мл. се разтваря в 5 л. вода. за ежвдневно почистване. 1 капачка = 35 ..
8.80лв.
Тема: Endless
Описание:Продуктът се използва за ръчно почистване на всякакви подови настилки - теракот, гранитогрес, мрамор, ламинат, полиран паркет. Употребата му гарантира отличен ефект от почистването и приятен остатъчен аромат. Дозировка: 50 мл. се разтваря в 5 л. вода. за ежвдневно почистване. 1 капачка..
8.80лв.
Тема: Hyssopus
Препарат за общо почистване Hyssopus Цветя 1.5л за професионална и масова употреба. КонцентратПредназначение: за почистване на подове, ламинат, паркет, теракот, мебели, кухненски плотове и др.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:За под: разтворете 50 мл. препарат в 10 л. вода. За интери..
3.70лв.
Тема: Astonish
Описание:Специалната формула нежно почиства и се грижи за дървените подове. За всякакъв вид подове от обработено дърво. Неговата не киселинна формула безопасно премахва мазнините и мръсотията от повечето типове подове от обработено дърво, без допълнително измиване. Съдържа универсален агент за према..
3.50лв.
Тема: Sano
Описание:Препарат за керамични, мраморни, каменни подове Sano Poliwix. Sano Поливакс керамика - за почистване и поддържане на подове от керамика, мрамор, теракот, каменни настилки и фини повърхности. Съдържа уникални полимери, които правят пода чист и лъскав. Preparati.bg препоръчва следния..
4.50лв.
Тема: Sano
Предназначение:Препарат за почистване на ламинирани и лакирани паркети Sano Poliwix. Излъсква и ефикасно предпазва дървото и паркета в дома и офиса. оставя предпазен восъчен слой след себе си и приятен аромат. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:2 капачки се разтварят в една кофа с ..
4.70лв.
Тема: Sano
Описание:Препарат за почистване на подови настилки Sano Бор 3л. Препарат за почистване на подови настилки. Подходящ за мрамор, керамика, теракота, мозайка, бани и тоалетни помещения.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:1/2 ч.ч. се разрежда в 10 л. вода  за обикновено почистване. Сл..
11.90лв.
Тема: Sano
Описание:Препарат за почистване на подови настилки. Подходящ за мрамор, керамика, теракота, мозайка, бани и тоалетни помещения.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:1/2 ч.ч. се разрежда в 10 л. вода  за обикновено почистване. След измиване се препоръчва да се подсуши със сух парцал..
11.90лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)