Меню
Количка

Препарати за почистване на подови настилки

В тази от група течни и пастообразни продукти е необходимо да се формулират специалитети в рамките на специалитети, тъй като има много видове подови настилки: 

  • Твърди подови настилки като камък, зидария и дърво
  • Еластични подови настилки като винил, асфалт, каучук, линолеум и корк. 

 

Всяка една подова настилка изисква специално формулиран препарат за почистване за максимална ефективност при отстраняване на мръсотия, полиране на повърхността, оставяне с блясък и защитно покритие. 

 

 

Препаратите за почистване на подови настилки без измиване предлагат допълнително удобство и лесно нанасяне. Прахообразните Препарати за почистване на подови настилки често се използват за подпомагане на отстраняването на леки частици от пода. 

 

 

Повечето препарати за почистване на подови настилки съдържат вода като носител на малки частици восък, като полиетилен и полимери като полиакрил. Когато изсъхнат те оставят блясък, светлина и ясен защитен слой върху повърхността. В препаратите за почистване на подови настилки от дърво или корк, разтворителя действа като носач за восъчни частици, такива като естествен карнауба восък, който са особено ефективни при осигуряване на приятен блясък. Препаратите за почистване на подове, които само почистват, са тясно свързани в състава им с универсалните почистващи препарати.

 

 

При препаратите формулирани за еластични подови настилки, специално внимание се отделя на сушенето, тъй като не трябва да се оставят мътни или лепкави остатъци по пода. Повечето почистващи препарати за еластичните настилки също така съдържат ниско ниво на повърхностно активно вещество, което разхлабва и суспендира мръсотията по пода.

 

 

При продължителна употреба на повечето подови полиращи препарати се създава слой от остатъци, който в крайна сметка трябва да бъде отстранен със специално формулирани препарати за премахване или със смес от амоняк, универсален почистващ препарат и вода.

 

 

При препаратите за почистване на подови настилки от дървесина, течен или пастообразен восък съдържат главната съставка, която произвежда гланц. Много продукти изискват полиране за увеличаване на блясъка. За да предотвратите хлъзгащи подови настилки, нанесете продукта в съответствие с инструкциите на етикета и следвайте внимателно.

 

HG подхранващ гланц за почистване изкуствена настилка HG подхранващ гланц за почистване на изкуствена настилка (почистване и блясък) (HG продукт 78), е концентриран, подхранващ и свежо ароматизиран почистващ препарат, който възстановява блясъка на повърхността. Продуктът е разработен специално за..
18.70лв.
Тема: HG International
HG за почистване на ламинат : HG за почистване на ламинат е мощно почистващо средство за безопасно и ефективно отстраняване на упорити замърсявания и мазнини подходящ за всички видове ламинат. Създава защитен слой улесняващ следващото почистване. Начин на употреба: Разтваря се 1 литър..
14.90лв.
Тема: HG International
HG мощен препарат за почистване на изкуствени подови настилки HG за почистване на изкуствени подови настилки (отстраняване на гланцово покритие) (HG продукт 79), е препарат специално разработен за ефективно отстраняване на упорити замърсявания и мазнини от всички видове изкуствени настилки кат..
19.80лв.
Тема: HG International
HG препарат за почистване на плочки с матиращ ефект HG за почистване на порцеланови плочки (HG продукт 16) със свеж аромат, силно концентриран, разработен специално за редовно почистване на всички видове плочки и подове, направени от не варовиков естествен камък. Този продукт е подходящ за декора..
16.50лв.
Тема: HG International
HG почистващ паркетен гланц е със свеж аромат, концентрат, едновременно почистващ и възстановяващ блясъка на паркета. Разработен специално за редовно почистване на лакиран паркет и паркет, третиран с паркет гланц HG. 50 мл (половин чаша) се разтваря в половин кофа с хладка вода (5 л). Почистете..
18.40лв.
Тема: HG International
HG препарат за почистване на паркет HG е силен препарат за почистване на паркет (HG продукт 55),специално разработен за бързо и лесно отстраняване на упорити замърсявания и мазнини от лакиран паркет. Той е подходящ и за премахване на полиращи и други защитни филми, като HG защитен препарат за пар..
14.20лв.
Тема: HG International
HG препарат за почистване на естествен камък в банята Идеален продукт за цялостно и безопасно почистване на мрамор и други видове естествен камък. Поради високата си концентрация са достатъчни няколко капки върху гъба. HG препаратът премахва упорити замърсявания като сапун, телесни мазнини и леки..
12.30лв.
Тема: HG International
HG препарат за отстраняване на oцвeтяване от естествен камък (мрамор) HG препарат за отстраняване на оцветяване от естествен камък (HG продукт 41) лесно премахва оцветяване от кафе, чай, вино, кола и други цветни петна от мрамор и всички други варовикови подови настилки от естествен камък. ..
17.90лв.
Тема: HG International
HG препарат за почистване на ламинат Препаратът е със свеж аромат, силно концентриран продукт, за редовно и ефективно, безопасно и бързо почистване без следи. Гланциране на всички видове ламиниран паркет. Начин на употреба: Разтворете 50 мл. (1/2 чаша) в половин кофа (5 л) с хладка вода. П..
18.40лв.
Тема: Apta
Описание: Мокри кърпи за миещи се повърхности с марсилски сапун х 15 бр. Апта. Почистващите мокри кърпи за под АПТА са изключително подходящи за ежедневно почистване, лесно поддържане и премахване на петната и мазнини при всички миещи се повърхности. Благодарение на новата си формула мокрите к..
7.20лв.
Почистващ препарат с дезинфектант Супер Профи 1. Препарат за почистване и дезинфекция на много силно замърсени и омаслени повърхности. Готов за употреба. Нископенящ. Премахва неприятните миризми . Не променя цветовете, не предизвиква корозия на металите, не уврежда гумени уплътнения.Начин на употреб..
8.50лв.
СУПЕР ПРОФИ  почистващ препарат с дезинфектант Концентрат  Препарат за почистване и дезинфекция на много силно замърсени и омаслени повърхности. Готов за употреба. Нископенящ. Премахва неприятните миризми. Не променя цветовете Не предизвиква корозия на металите Не уврежда гумени упл..
22.00лв.
Показва 1 до 12 от 29 (3 страници)