Меню
Количка

Често задавани въпроси

Поръчката онлайн ти носи редица предимства:
- Може да бъде направена по всяко време от денонощието и се обработва автоматично съгласно реда на нейната регистрация; 
- Резервацията на продуктите се прави автоматичко при изпращане на поръчката, ако продукта е със статус „Наличен“; 
- Не чакаш на опашки и не пренасяш ти тежките торби и продукти до дома си; 
- Лесно е за проследяване - влизайки в твоя акаунт, можеш да провериш по всяко време какъв е статуса на твоята поръчка и къде точно се намира.
 

Продуктът може да бъде върнат, ако е в същото състояние, в което е бил оставен ( няма драскотини, увреждания, непълен комплект аксесоари, увредена опаковка /кутия ) и не е част от изключенията, посочени тук.

Сумата ще ти бъде възстановена в срок от най-много 14 дни след попълването на Формуляра за връщане на продукт. Парите ще бъдат преведи по   банковата сметка, която си посочил във формуляра. Ако си заплатил чрез карта, стойността ще ти бъде върната на картата, с която си платил.

Ако след като си регистрирал своята поръчка си установил, че въведените данни не са коректни и желаеш да се променят по някаъв начин (на   фирма, смяна на телефон или име) е необходимо само да се свържеш с нас на посочения елефон или на формуляра за връзка с нас, който може да откриеш тук. Важно е да знаеш, че промяна по фактурата може да бъде направена ако поръчката е фактурирана в рамките на 35 дни.

Често задавани въпроси