Меню
Количка

Препарати за почистване на сребро, злато и метални повърхности

Металът, среброто и златото ни сблъскват със специалени проблеми при почистването и то е самото потъмняване (окисляването на метала), което е основната причина за нечистотия, която трябва да бъде премахната. Препаратите за почистване на сребро, злато и метални повърхности се продават като пасти, гъсти непрозрачни течности или просто течности, които могат да съдържат фин абразив в суспензия. Повърхностните мръсотии на повечето метали се отстраняват по-лесно в кисела среда.

 

Поради това препарати за почистване на сребро, злато и метални повърхности обикновено съдържат органични киселини като оксалова, сярна или лимонена. За подпомагане на механичното отстраняване на потъмняването и мръсотиите и допринася за металния блясък, като буфериращ агент е налице с много лек абразив. Глинените материали, като каополит или фино смлян воден силициев диоксид, са обикновени леките абразиви, които се използват при препарати за почистване на сребро, злато и метални повърхности. Препарати за почистване на сребро, злато и метални повърхности могат също да съдържат повърхностн активни вещества за по- лесно разпространение на продукта, както и помощ при отстраняване на петната (изцапването). Някои продукти също съдържат антиоксидант, който предпазва чистия метал от бързото потъмняване отново. Разнообразие от препаратите за почистване на сребро, злато и метални повърхности на ниска цена с бърза доставка. За идеален резултат без усилие изберете най- подходящите за Вас и Вашите нужди препарати за почистване на сребро, злато и метални повърхности.

 

Тема: HG International
Описание: HG препарат за полиране на стомана. Продуктът е подходящ за поддръжка на повърхности от неръждаема стомана както и кухненски съдове и прибори. Също така е подходящ за алуминиеви и медни тигани,синтетични плотове, хромирани кранове, чайници и електрически котлони. Едновременно почиства,п..
14.60лв.
HG за почистване на бижута
Наличен
Тема: HG International
HG препарат за почистване на бижута След продължително носене, бижутата започват да изглеждат мръсни и без блясък. Това е причинено главно от мазнините, отлагани от кожата ни. Препаратът премахва тази мръсотия много бързо и ефикасно, така че бижутата отново изглеждат блестящи и чисти. Начин на..
17.00лв.
Тема: HG International
HG кърпа за блясък на сребро Среброто или посребрените предмети възвръщат и запазват своя блясък при периодичното третиране с тази кърпа. Специално импрегнираният плат е направен от високо качествен текстил, който може да почисти леко окислени сребърни и посребрени предмети без усилие. Размерът н..
11.50лв.
Тема: Sano
Предназначение: За почистване на повърхности от алпака, хром, никел, стомана и др. Съдържа специален защитен слой и придава блясък на почистваните уреди. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Разклатете флакона, напръскайте и бършете със суха кърпа до изчезване на следите от преп..
7.50лв.
Тема: HG International
HG бързо почистващ препарат за неръждаема стомана: HG бързо почистващ препарат за неръждаема стомана е мощен професионален почистващ препарат, който премахва грес, мръсотия и отпечатъци от пръсти от неръждаема стомана, хроми алуминий, бързо, лесно и без следи. Този продукт е идеален за котлони, а..
14.90лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)