Меню
Количка

Биоензимни препарати за разграждане на мазнини

Тема: HG International
HG течен препарат за отпушване на канали в баня HG течен препарат за отпушване на тръби е абсолютно безопасен. Тъй като продуктът е готов за работа, опасността от опръскване е по-малка. Това намалява и вероятността от по-сериозно запушване, както може да бъде случаят с препаратите на прах или гра..
9.40лв.
Тема: Chrisal Balkan RVD
BAC UNBLOCKING AGENT Микробиологичен препарат за отпушване и разграждане на наслагвания в канализационни тръби и септични ями съдържащ непатогенни бактерии  *  концентрат  1:9 Много подходящ за използване в пречиствателни станции и технически съоръжения, септични ями, пътнически тран..
29.76лв.
  Описание:Пероксидни таблетки за разграждане на мазнини Екосол Макси. Подходящи за мазноуловители, колекторни шахти и септични ями.   6 бр х 0.200 кг = 1.200 кг...
35.00лв.
  Описание:Пероксидни таблетки за разграждане на мазнини. Подходящи за мазноуловители, колекторни шахти и септични ями. 20 гр - 50 таблетки в опаковка от 1 килограм.   ..
32.00лв.
Описание: Пероксидни таблетки за третиране на отпадъчни води Екосепт Макси 1.2 кг.  Предназначение: Ускоряване на биологичното разграждане и намаляване на миризмите в септични ями, колектори, канализационни системи и др. Таблетката Екосепт комбинира две действия в едно, окислява натрупана..
35.00лв.
Описание: Пероксидни таблетки за третиране на отпадъчни води Екосепт Макси 1кг. Предназначение: Ускоряване на биологичното разграждане и намаляване на миризмите в септични ями, колектори, канализационни системи и др. Таблетката Екосепт комбинира две действия в едно, окислява натрупаната утайка по ..
32.00лв.
Описание: SПрепарат за разграждане на мазнини SUKAClean-GR/C 1кг е прахообразен препарат на базата на микроорганизми, ензими и хранителни компоненти, който разграждат и усвояват мазнини, целулоза, нишесте, повърхностно-активни вещества и други  в канализационни системи, мазноуловители, ..
105.00лв.
Тема: HG International
HG двоен отпушващ препарат Специалистите на HG са разработили HG двоен отпушващ препарат специално за най- упоритите блокажи, причинени от останките на мазнина и храна (в кухненската канализация) или коса, паста за зъби, сапунени останки или кожни мазнини (в санитарната канализация). Изключително ..
23.60лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)