Меню
Количка

Brilliance

Тема: Brilliance
Описание: Амонячен почистващ препарат BRILLIANCE ammonia /рH:12/ Мокети, килими, дамаски и др. Почиства мощно и в дълбочина. Добавя блясък и мекота. Мокети, килими, тапицерия: Разреждат се 50 мл. в литър топла вода. Приложете и разтъркайте с четка. Одеала, вълнени и плетени пуловери и др.:..
20.30лв.
Тема: Brilliance
Описание:- Многофункционален лак с естествени восъци - Почиства и полира дървени повърхности, мебели, кожа, пластмаса и др. Осигуряване на блясък и защита от прах и мръсотия. /рH:5,5/ Дозировка и указания:Напръскайте продукта върху повърхността за почистване и го разнесете с мека кърпа. За малки пло..
10.70лв.
Тема: Brilliance
Описание: Многофункционален препарат, силно ароматизиран. Почиства всички твърди повърхности устойчиви на вода. Неговата формула оставя перфектно чисти и ароматизирани повърхности със свеж аромат на бор, който продължава с часове. Идеален за подове, повърхности, офиси, тоалетни и др.. Високо енергие..
31.00лв.
Тема: Brilliance
Описание: Почиства и поддържа всички видове миещи се повърхности  от дърво, паркет, подови настилки, мебели, шкафове, врати, рамки и первази. Съдържа сапун. Препарат за почистване, който деликатно почиства и ефективно опазва природната красота на дървото. Не оставя следи. Preparati.bg препоръчв..
17.90лв.
Тема: Brilliance
Описание:Течен сапун с неутрално рН предпазва кожата и не предизвиква изсушаване. Специално формулиран за предоставяне на гладкост и мекота.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Нанесете малко количество от продукта на дланта с малко вода, докато се получи пяна. Изплакнете с вода...
15.50лв.
Тема: Brilliance
Описание: Шампоан за килими и тапицерии. Почиства килими, черги, тапицериии и друг подов текстил. Когато се разреди във вода образува кремообразна пяна, която разтваря мръсотията в тъканите. Подсилва цветовете.  /рH:6/ Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Разредете две капачки от п..
52.20лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)