Меню
Количка

Препарати за съдомиялна

Тема: Apta
Описание: Ароматизатор за съдомиална 2в1 неутрализира неприятната миризма и притежава свеж аромат на лимон дори между различните цикли на миене. Лесен за употреба благодарение на системата си за прикрепяне: можете да го закачите с кукичката за съдомиялната машина. Освен това формата му позволява да ..
5.40лв.
Тема: Apta
Гел за съдомиялна концентрат Apta 3в1 720мл.Таблетките на АПТА за съдомиялна машина Всичко в 1 са разработени, за да ви осигурят безупречно измиване. Изключително ефикасната им формула не съдържа фосфати, с което АПТА намалява вредното действие на препаратите върху околната среда. Таблетката съдържа..
16.90лв.
Тема: Apta
Описание: "Апта гланц" съдържа компоненти, които придават невероятен блясък на вашите съдове. Употребата на тази течност улеснява пълното изтичане на водата върху изплакнатите съдове, като по този начин се избягва образуването на следи при сушенето. Preparati.bg препоръчва следния начин на уп..
6.80лв.
Тема: Apta
Описание: Препаратът АПТА за почистване на съдомиялни машини премахва наслагванията от котлен камък и натрупванията от мазнини дори и по трудно достъпните места.  Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Съдържанието на флакона е достатъчно за едно измиване, като се изсипва наве..
4.80лв.
Тема: Apta
Описание: Препаратът на АПТА за съдомиялни машини е направен по специална формула, която премахва мазните наслагвания от храна. Прахът не надрасква съдовете, запазва декорациите и гарантира брилянтно почистване на вашите съдове. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Преди употреб..
37.90лв.
Тема: Apta
Описание:Сол за съдомиялна Apta 1кгНе трябва да пуската вашата съдомиялна машина преди да сте я заредили със сол ! Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: напълнете резервоара на вашата съдомиялна машина, като следите инструкциите на производителите. За отлични резултати в измиването..
4.20лв.
Тема: Apta
Таблетки за съдомиялна Apta всичко в 1 с аромат на лимон х 30бр.Таблетките на АПТА за съдомиялна машина Всичко в 1, са лесни за дозиране и разработени, за да ви осигурят безупречно измиване. Изключително ефикасната им формула не съдържа фосфати, с което АПТА намалява вредното действие на препаратите..
13.50лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)