Меню
Количка

Препарати за почистване на кожа

Почистването на кожата е специализиран процес, който изисква не само опит, но и подходящите професионални Препарати за почистване на кожата. Кожата трябва да бъде почистена и внимателно обработена. Използването на препарати за почистване на кожа, изработени специално за кожа, запазва оригиналната мекота и усещане, като същевременно предотвратява изсъхването на кожата.

 

В допълнение към производството на препарати за почистване на кожа, ние сме добре известни с нашата широка гама от такива продукти, използвайки продуктовите линии на нашите партньори, както и наша собствени препарати за почистване на кожа. 

 

 

За щастие кожените изделия са доста издръжливи и здрави, но в повечето случай трябва да отделяме внимание и на тях и да ги третираме с препарати за почистване на кожа, като те трябва да се справят с премахването на петна, мазнини или просто натрупване на общи битови микроби. Поради свойствата на кожата, използването на същите методи за почистване, както при прането на дрехи, то биха довели до повреда на кожените материи. Голямо разнообразие на препарати за почистване на кожа на ниска цена с бърза доставка. За идеален резултат без усилие изберете най- подходящите за Вас и Вашите нужди препарати за почистване на кожа.

 

Тема: HG International
HG дълбоко почистващ препарат за кожа Препаратът е на водна основа, много подходящ за почистване на пълен анилин и всички цветове кожа. Тази кожа се използва за мебели, куфари, чанти и др. HG дълбоко почистващ препарат за кожа попада дълбоко в порите на естествената кожа и е добра база за възст..
18.50лв.
Тема: HG International
Препарат почистване на кожа 4в1 HG 250мл Разработен специално за грижа за третирани с анилин и други видове кожа като тези, използвана за мебели,куфари и чанти. HG4 в 1за кожа е на водна основа.Този продукт почиства и подхранва кожата, правейки я еластична и я предпазва перфектно от замърсявания,..
21.80лв.
Тема: HG International
HG балсам за кожа В естествено състояние кожата притежава съставки, които гарантират нейната гъвкавост и устойчивост. С течение на времето обаче, тази естествена защита намалява и кожата трябва да бъде подхранвана и поддържана. Благодарение на ланолина и естествения пчелен восък, HG балсам за кож..
17.40лв.
Тема: Sano
Описание:Почистващ препарат за всички видове не-абсорбираща кожа. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Намажете с парцал или гъба /*не сипвайте направо върху кожата/ след което избършете със суха и чиста кърпа. ..
11.60лв.
Тема: HG International
Описание: Препаратът е специално създаден за поддържане на всички видове кожени изделия и по-специално за порести кожи /елен, набук/, както и за кожи боядисани с анилинови бои. Този препарат дава невидима и неосезаема защита срещу проникване на петна от олио, кафе, чай и вино, като естествено я п..
17.00лв.
Тема: Max Cleaner
Описание:Почиства,освежава и поддържа изделия от естествена и изкуствена кожа(мебели,тапицерии,обувки,чанти и др,) Възстановява естествената еластичност и придава блясък. MAX CLEANER напълно почиства,като премахва замърсяванията и подхранва кожата.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Вн..
3.90лв.
Тема: HG International
HG „прозрачния възстановител за кожа” е уникален продукт, позволяващ да се поправят лесно повреди върху кожа като драскотини и скъсвания. Специалната му формула го прави прозрачен при изсъхване, така че поправката е практически невидима. Кожата остава гъвкава и запазва естествения си блясък. HG проз..
43.40лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)