Меню
Количка

Препарати за химически тоалетни

Тема: CampinGaz
Описание: Химическа тоалетна FLUSH LARGE CampinGaz Портативната тоалетна по най-нова технология за химическа тоалетна Campingaz.  Всеки елемент е проектиран за практическо удобство, независимо дали сте на къмпинг със семейството си, на разходка с лодка или на пътя. • Подходяща за инвалиди • Еко..
219.00лв.
Тема: CampinGaz
Описание:Концентриран ароматизиращ и почистващ препарат с дезинфекциращо действие.Препаратът е подходящ за всички химически тоалетни и е безвреден за околната среда. Не съдържа формалдехид. Почиства, ароматизира, дезинфекцира. С ефективно дезинфекциращо действие, убива бактериите и вирусите – надежд..
22.50лв.
Тема: CampinGaz
Описание:Концентрирана санитарна течност за дезинфекция и разграждане, подходящ за всички видове химически тоалетни. Убива бактериите и микробите бързо и надеждно. Предимства: Надеждна, бързо действаща, не губи дезодориращи свойства при използване. Предотвратява появата на неприятни миризми в тоале..
19.90лв.
Тема: CampinGaz
Описание:Концентрат Instablue Standart e санитарна течност - надеждна, активна, ароматизирана - елиминира лошата миризма в резервоара с отпадъците като има и разграждащ ефект.Забележка:при първоначално ползване на тоалетната, напълнете резервоара за отпадъчна вода с около 2 литра вода и допълнете с ..
25.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)