Меню
Количка

Капсули за пране

Опитали ли сте да използвате капсули за пране за вашата перална машина? Както при всеки един друг продукт, капсули за пране идват с набор от инструкции, но в тази статия обясняваме точно как да използвате ефективно капсулите за пране. Съществуват и някои важни правила за безопасност, които трябва да имате предвид при използване на капсулите за пране. Както всички родители знаят, децата са адски любопитни и преди и да разберете, вашите малки човеченца ще са взели всичко, което е около тях, било то пастел, банан, капсули за пране или дори вкаменената ви семейна котка! Голямо разнообразие на капсули за пране на ниска цена с бърза доставка. За идеален резултат без усилие изберете най- подходящите за Вас и Вашите нужди капсули за пране.


Резултат с изображение за washing capsules

 

Не забравяйте, че е важно капсулите за пране да се съхраняват на сигурно място, недостъпно за малки деца!

 


Съвет: Когато използвате капсули за пране, е важно да следвате указанията на опаковката. Ако забележите остатъци по дрехите след измиване с капсулите за пране, изплакнете незабавно с топла вода, преди да изсъхне.

При нас ще откриете голяма селекция от прахове за пране, течни перилни препарати, капсули за пране, омекотители за пране, сапуни за пране, специализирани перилни препарати и препарати за петна. Най- големия Български сайт за препарати, гарантирано качество на добри цени. Всички оферти на едно място! Поръчай онлайн и вземи с доставка до вашата врата.

Тема: Apta
Описание: АПТА таблетки против котлен камък  за перални машини х 17 бр. Таблетките Ви гарантира двойна ефикастност: 1. Предпазва - предпазва пералнята от варовика, който се отлага по барабана, помпата и нагревателя, неутрализирайки минералните соли. Така пералнята ви ще работи по-дъ..
5.90лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)