Меню
Количка

Специализирани перилни препарати

Специализирани перилни препарати са специализираната ни серия продукти за професионалните нужди на всеки. Те са създадени изцяло, за да отговарят на предизвикателствата за висока хигиена в професионалната и непрофесионална среда. Сред продуктите на специализираните перилни препарати ще откриете както тясно специализирани перилни препарати, така и продукти с мултифункционално приложение. Всички те са произведени с висококачествени суровини и материали от водещи световни доставчици за идеално чиста и хигиенична среда. За идеален резултат без усилие изберете най- подходящите за Вас и Вашите нужди специализирани перилни препарати.

 

При нас ще откриете голяма селекция от прахове за пране, течни перилни препарати, капсули за пране, омекотители за пране, сапуни за пране, специализирани перилни препарати и препарати за петна. Най- големия Български сайт за препарати, гарантирано качество на добри цени. Всички оферти на едно място! Поръчай онлайн и вземи с доставка до вашата врата.

 

Тема: Hyssopus
Предназначение: Гелообразен препарат с аромат на гора за почистване на фаянс, теракот, мрамор, мозайка, бани, тоалетни. За избелване на тъкани. За професионална и масова употреба. Концентрат. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: За почистване – 50 мл. на 6 л. вода. За избел..
3.80лв.
Тема: Apta
Описание:  По възможност използвайте с течен препарат за пране. Изсипете гела в отделението за перилния препарат или направо в барабана на пералната машина, но преди да заредите прането. Включете пералната машина веднага след това. Използвайте минимално предвидената доза за пране в мека вода. ..
8.80лв.
Тема: HG International
HG перилен препарат за воалени бели завеси Воалените завеси се замърсяват бързо от прах, дим, мазни натрупвания и никотин. Препарата за пране HG за воалени завеси - бели или цветни, отстранява тези замърсявания без проблеми и връща на завесите блестящата им чистота и свеж аромат. Съществува перилен..
13.90лв.
Тема: HG International
HG препарат за премахване на миризма от спортни обувкиСпортни обувки за футбол, тенис, джогинг и други са постоянно влажни от изпотяване на краката. След използването на обувката и изсушаването на потта, остава бутирова киселина, която се отделя от тялото по време на изпотяване. Тази киселина съдърж..
13.80лв.
Тема: Hygien Fresh
Предназначение:За професионална и масова употреба.Oxon е всеобхватна избелваща добавка за бели и цветни дрехи на кислородна основа, която хигиенизира и отстранява упорити замърсявания (петна). Препарата е активен при ниски температури (от 20°C - 30°C). Подходяща за ръчно и машинно пране.Описани..
11.70лв.
Течен перилен препарат за вълна, коприна и деликатни тъкани Apta 1.5л
Нов
Тема: Apta
Описание: Течен перилен препарат за вълна и деликатни тъкани Apta 1.5л Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Cортирайте дрехите според тяхната материя и цвят. Вижте добре инструкциите за пране върху етикетите. Дозирайте препарата според препоръките за пране. Дозиране за 2.5 кг. пране :..
7.92лв.
Тема: Apta
Описание:Кърпичките Апта имат двойно действие, предотвратяват смесването на цветовете, като ги фиксират и същевременно с това отстраняват петната от тъканите. Лесни и удобни за употреба. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Поставете една таблетка за около 3 кг пране в барабана на п..
9.80лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)