Меню
Количка

Специализирани почистващи препарати

Когато имате конкретни нужди от почистване на работното място или домакинството, вие искате правилният специализиран почистващ препарат да свърши работата както трябва. Естествено произвежданите специализирани почистващи препарати са също толкова ефективни, колкото конвенционалните почистващи препарати, но те не създават токсични изпарения и/или остават химически остатъци след тях. Поддържайте своя дом и бизнес. чист, безопасен и екологичен, като използвате специализирани почистващи препарати, които са изцяло естествени и биоразградими. Ще намерите почистващи препарати за печки, почистващи средства за кухня, почистващи препарати за баня и много други специализирани препарати, предназначени за онези времена, когато имате конкретна цел за почистване. Когато искате да получите нещо чисто, изберете един от многото ни препарати, които са безопасни, ефективни и екологични.

 

Специализираните почистващи препарати имат по-тесен спектър от приложения, отколкото универсалните препарати. Те са предназначени за специфични повърхности като стъкло, повърхности за баня, фурни, дренажи, метал, подове, килими, мебели и тапицерии и нечистотиите, които обикновено се събират на тези повърхности. Като се съсредоточават върху специфични условия на работа, специализираните почистващи препарати могат да осигурят оптимално действие и удобство.

 

Тема: Sano
Предназначение:За почистване на повърхности от алпака, хром, никел, стомана и др. Съдържа специален защитен слой и придава блясък на почистваните уреди.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Разклатете флакона, напръскайте и бършете със суха кърпа до изчезване на следите от препарата. Не ..
7.50лв.
Тема: Hyssopus
Предназначение:Гелообразен препарат с аромат на гора за почистване на фаянс, теракот, мрамор, мозайка, бани, тоалетни. За избелване на тъкани. За професионална и масова употреба. Концентрат.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:За почистване – 50 мл. на 6 л. вода.За избелване на дрехи – ..
3.80лв.
Тема: Max Cleaner
Описание:Гел за почистване на печки и фурни MAX Cleaner, за мазни и загорели повърхности. С ефикасната си формула отстранява дори най-упоритите наслоени мазнини, като прави повърхностите перфектно чисти и блестящи. С гела да не се обработват, пластмасови и алуминиеви повърхности.Preparati.bg препоръ..
3.20лв.
Тема: Apta
Описание:  По възможност използвайте с течен препарат за пране. Изсипете гела в отделението за перилния препарат или направо в барабана на пералната машина, но преди да заредите прането. Включете пералната машина веднага след това. Използвайте минимално предвидената доза за пране в мека вода. P..
8.80лв.
Тема: Sano
Описание: По-ефикасна от всякога, с подсилващ зелен слой. По-голям повърхностен слой, който възвръща формата си дори когато е мокра. При употреба не се разпада, а се стопява (буквално изчезва) докато почиствате. Универсалната почистваща гъба е произведена по най-съвременни технологии. Почиства буква..
6.90лв.
Тема: Astonish
Описание: Специално разработен за почистване на PVC рамки на врати и прозорци, като ги оставя чисти и защитени...
3.40лв.
Тема: Apta
Крем за общо почистване Apta Cream Fresh 750 мл.Универсален препарат за почистване на санитарен фаянс, вани, мивки, плочки, санитарен фаянс, загорели съдове, замърсени и мазни повърхности. Продуктът има много фин абразив, който подпомага почистването. Ако имате съмнения за надраскване на п..
4.50лв.
Тема: Sano
Описание: Крем за фино и качествено почистване на керамични обикновени печки и покрития от хром-никел. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Разклатете добре бутилката преди употреба. Изтъркайте грубите отпадъци от храна върху печката със специална стъргалка. Нанесете малко от препарата ..
5.20лв.
Описание:Мултифункционални таблетки за почистване и дезинфекция 160 гр.. Разтворими таблетки - почистват и  дезинфекцират - унищожават микроби и бактерииPreparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Почиства, дезинфекцира, избелва, премахва неприятните миризми, незабавно действие.Да се..
6.50лв.
Описание:Мултифункционални таблетки за почистване и дезинфекция 500гр. Разтворими таблетки. Безопасни. Почистват и  дезинфекцират - унищожават повечето микроби и бактерииPreparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Почиства, дезинфекцира, избелва, премахва неприятните миризми, незабав..
22.00лв.
Описание: Мултифункционални таблетки за почистване и дезинфекция 500гр. Разтворими таблетки. Безопасни. Почистват и  дезинфекцират - унищожават повечето микроби и бактерииPreparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Почиства, дезинфекцира, избелва, премахва неприятните миризми, незаба..
15.00лв.
Тема: HG International
HG обезмаслител за абсорбаторни филтри:Дори най-замърсените с готварска мазнина аборбаторни филтри се почистват идеално, бързо и лесно с HG обезмаслител. Мазнината просто се разтваря само с потапяне на филтрите в разтвор на този супер концентриран и изключително мощен препарат. Той не съдържа сода к..
11.90лв.
Показва 1 до 12 от 46 (4 страници)