Меню
Количка

HG International

Тема: HG International
HG абсорбиращ препарат за грес и масло от естествен камък камък   - код 470 HG "абсорбиращ препарат за грес и масло от естествен камък камък" е уникален продукт за лесно отстраняване на почти всички видове петна от масло и грес от всички порьозни каменни повърхности, като например плочи, терако..
25.40лв.
Тема: HG International
HG балсам за кожа В естествено състояние кожата притежава съставки, които гарантират нейната гъвкавост и устойчивост. С течение на времето обаче, тази естествена защита намалява и кожата трябва да бъде подхранвана и поддържана. Благодарение на ланолина и естествения пчелен восък, HG балсам за кожа о..
16.60лв.
Тема: HG International
HG дълбоко почистващ препарат за кожаПрепаратът е на водна основа, много подходящ за почистване на пълен анилин и всички цветове кожа. Тази кожа се използва за мебели, куфари, чанти и др. HG дълбоко почистващ препарат за кожа попада дълбоко в порите на естествената кожа и е добра база за възстановяв..
16.30лв.
Тема: HG International
Описание: HG Импрегнатор естествен камък с гланц  е лесно приложим препарат, който образува супер тънък, но изключително здрав защитен филм, който придава блясък на повърхността. Това предпазва най-горния слой на естествения камък срещу износване и повреди, причинени от киселини, като безалкохо..
33.20лв.
Тема: HG International
HG обезмаслител за абсорбаторни филтри:Дори най-замърсените с готварска мазнина аборбаторни филтри се почистват идеално, бързо и лесно с HG обезмаслител. Мазнината просто се разтваря само с потапяне на филтрите в разтвор на този супер концентриран и изключително мощен препарат. Той не съдържа сода к..
11.90лв.
Тема: HG International
HG перилен препарат за воалени бели завесиВоалените завеси се замърсяват бързо от прах, дим, мазни натрупвания и никотин. Препарата за пране HG за воалени завеси - бели или цветни, отстранява тези замърсявания без проблеми и връща на завесите блестящата им чистота и свеж аромат. Съществува перилен п..
13.20лв.
Тема: HG International
HG почистващ препарат за миялни и перални машиниПералните и миялните машини изглеждат винаги чисти, но това не е съвсем вярно. По време на всяко измиване, важни (често невидими) компоненти в машината се замърсят с котлен камък, сапун и мръсотия. Тези натрупвания водят до износване на компонентите, к..
17.50лв.
Тема: HG International
HG безопасен почистващ и защитаващ препарат за монитори:Препарат за безопасно почистване на монитори, LCD и TFT екрани HG . Всички плазмени телевизори, LCD и TFT екрани и обикновените "стъклени" компютърни екрани се произвеждат със защитно покритие. Почистването на тези екрани с обикновени почистващ..
18.70лв.
Тема: HG International
HG бързо почистващ препарат за неръждаема стомана:HG бързо почистващ препарат за неръждаема стомана е мощен професионален почистващ препарат, който премахва грес, мръсотия и отпечатъци от пръсти от неръждаема стомана, хроми алуминий, бързо, лесно и без следи. Този продукт е идеален за котлони, аспир..
14.20лв.
Тема: HG International
HG препарат за изтензивно почистване на керамични плотове Това е безопасен препарат със свеж аромат, който е специално разработен за отстраняване на упорити замърсявания на керамични плотов еи котлони. Едновременно почиства, попива и защитава блясък на третираната повърхност. Preparati.bg препоръчв..
9.90лв.
Тема: HG International
HG препарат за ежедневно почистване на керамичен плот:HG за почистване на керамични плотове и/или индукционни котлони е безопасен, ухаещ на свежо препарат за ежедневна употреба. Препарата лесно премахва леки наслоявания от мръсотия като мазнини и котлен камък и следователно предотвратява натрупванет..
9.40лв.
Тема: HG International
Препарат за естествен камък,за премахване на цимент и вар HG 1лHG естествен камък, цимент и вар за отстраняване на филм, не е кисел и следователно безопасно премахва цимент и / или варовик остатъци от мрамор и други видове естествен камък като травертин, bluestone т.н., но също така е изключително п..
21.40лв.
Показва 1 до 12 от 45 (4 страници)