Меню
Количка

Chem Italia

Тема: Chem Italia
Алкален препарат на амонячна основа за почистване на стъкло, кристал, монитори,  пластмаса, стомана и др ..Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Напръскайте  върху повърхността и избършете с подходяща кърпа...
5.20лв.
Тема: Chem Italia
Многофункционалeн обезмаслител Универсален обезмаслител за подове и силно замърсени повърхности, без аромат. Той премахва грес, масло и упорити замърсявания от подове и всякакъв вид повърхности. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:За нормални замръсявания, разредете от 1% до 5%..
27.10лв.
Тема: Chem Italia
Мощен обезмаслител за подове Алкален парфюмиран препарат. Лесно  премахва остатъци от мазни и стари пластове от мръсотия. В качеството си на ниско разпенващ се продукт е лесно да се изплаква и може да се използва с подово-почистващи машини. Указания за потребителя: Ръчно измиване: за си..
32.20лв.
Тема: Chem Italia
Препарат за стъклени повърхности за професионална употребаКонцентриран препарат, специално направен  за миене на прозорци със  стъклочистачки. Той е идеален за големи прозорци и големи повърхности. Той има висока почистваща способност, която позволява да се почисти бързо.   Указания..
25.50лв.
Тема: Chem Italia
Универсален обезмаслител за подове и силно замърсени повърхности без аромат. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Разредете от 35 мл до 120 мл от продукта на литър вода. Нанесете разтвора с помощта на кърпа или моп, търкайте и след това изплакнете с вода. За използване с  подоп..
19.75лв.
Тема: Chem Italia
Течен препарат за измиване на ръце, за използване в пенообразуващи диспенсъри.  Продуктът създава богата и изобилна пяна, която почиства старателно ръцете оставяйки ги меки, кадифен и приятна миризма.  Указания за потребителя: Нанесете малко количество от продукта върху суха длан на ръкат..
24.90лв.
Тема: Chem Italia
Универсален спрей с активна пяна  за стъклeни повърхности Препаратът е  готов за употреба  Обезмаслява, и почиства бързо стъкло, прозорци, огледала, монитори, хромирани повърхности, без да     оставят петна и следи. Preparati.bg препоръчва следния начин на употре..
9.90лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)