Меню
Количка

Препарати за почистване на кухня

Когато сме били малки, всички си спомняме как сме проверявали под мивката на майките ни и сме били очаровани от препаратите за почистване на кухня, които сме се надявали да придобием някой ден като възрастни. Те винаги държаха препарати за почистване на кухнята под мивката в малки ванички за измиване, така че да се изтеглят лесно. Бяхме очаровани от това колко бутилки и отвари, намерахме там. 

 

Поддръжайте кухнята си чиста и дезинфекцирана, без да използвате широк набор от препарати за почистване на кухни. Тук в Preparati.bg имаме всичко необходимо за Вашите повърхности и кухненски уреди от световно известни до екологични марки. Повечето от нашите препарати за почистване на кухня са биоразградими и подходящи за септични ями, защото те не съдържат лоши химикали - това означава, че те са чудесни и за околната среда!

 

 

Обикновено повечето препарати за почистване на кухни са течности, които са опаковани в аерозолни контейнери. Въглеродните мазнини и други хранителни компоненти карат мазнините да се натрупват върху стените на фурната. За повечето препарати за почистване на кухни, предназначени за работа в студена фурната, са необходими силни съставки за отстраняване на загорелите мазнини. Силно алкално вещество, като натриев хидроксид (луга), е основният агент в препаратите за почистване на кухни и на печки - конкретно. По време на употреба, алкалът превръща мазнината в сапун, докато други видове продукти използват комбинация от по-малко алкални соли плюс загряване на фурната за подпомагане на по- лесното отстраняването на мазнините. Препаратите за почистване на кухни са формулирани така, че да са колкото е възможно по- гъсти, за да позволят на продукта да се прилепя към замърсените, мазни, вертикални повърхности на фурната.

 

Тема: HG International
HG препарат за почистване на фурна, грил и барбекю: HG за почистване на фурна, грил и барбекю премахва засъхнали и дори запечени мазнини от фурни, скари и барбекюта. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: За най-добри резултати с HG препарат за фурна, грил и барбекю, първо затоп..
17.60лв.
Тема: HG International
HG препарат за изтензивно почистване на керамични плотове Това е безопасен препарат със свеж аромат, който е специално разработен за отстраняване на упорити замърсявания на керамични плотов еи котлони. Едновременно почиства, попива и защитава блясък на третираната повърхност. Preparati.bg пре..
13.00лв.
Тема: HG International
HG препарат за ежедневно почистване на керамичен плот: HG за почистване на керамични плотове и/или индукционни котлони е безопасен, ухаещ на свежо препарат за ежедневна употреба. Препарата лесно премахва леки наслоявания от мръсотия като мазнини и котлен камък и следователно предотвратява натрупв..
12.40лв.
Тема: HG International
Описание: HG препарат за полиране на стомана. Продуктът е подходящ за поддръжка на повърхности от неръждаема стомана както и кухненски съдове и прибори. Също така е подходящ за алуминиеви и медни тигани,синтетични плотове, хромирани кранове, чайници и електрически котлони. Едновременно почиства,п..
14.60лв.
Тема: Sano
Описание: Ефективно предотвратява миризми и защитава хранителни продукти от неприятни чужди на тях миризми. Ефектът на абсорбиране се забелязва след около 5 дни. За по-добър резултат осигурете добра вентилация. За помещения от 10 кв. м се поставят 2-3 абсорбатора...
5.60лв.
Тема: Sano
Предназначение: За почистване на повърхности от алпака, хром, никел, стомана и др. Съдържа специален защитен слой и придава блясък на почистваните уреди. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Разклатете флакона, напръскайте и бършете със суха кърпа до изчезване на следите от преп..
7.50лв.
Тема: Max Cleaner
Описание: Гел за почистване на печки и фурни MAX Cleaner, за мазни и загорели повърхности. С ефикасната си формула отстранява дори най-упоритите наслоени мазнини, като прави повърхностите перфектно чисти и блестящи. С гела да не се обработват, пластмасови и алуминиеви повърхности. Preparati.bg..
3.20лв.
Тема: Sano
Описание: Крем за фино и качествено почистване на керамични обикновени печки и покрития от хром-никел. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Разклатете добре бутилката преди употреба. Изтъркайте грубите отпадъци от храна върху печката със специална стъргалка. Нанесете малко..
5.20лв.
Тема: Hyssopus
Обезмаслител за фурни и грилове Hyssopus 500 мл за професионална и масова употреба. Готов за употреба.Предназначение:за фурни, грилове, омазнени повърхности, петна от мазнини и изгоряло олио. Почиства загорели мазнини. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:напръскайте почистващата повър..
4.20лв.
Тема: Astonish
Описание: Пастата за почистване на фурни и котлони Astonish е върхът на вашата почистваща гама, занимавайки се с почистване с което други почистващи препарати просто не могат да се справят. Премахва твърди замърсявания и наслоени мръсотии, за да възстановите предмети, които да изглеждат като нови с..
3.40лв.
Тема: Apta
Описание: Спреят за кухни Апта има изключително обезмасляваща формула. Съдържа вещества с растителен произход и е биорзградим. Точната дозировка позволява да се пести вода и енергия и да се ограничи въздействието на препарата върху околната среда.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Пръ..
5.40лв.
Тема: HG International
HG бързо почистващ препарат за неръждаема стомана: HG бързо почистващ препарат за неръждаема стомана е мощен професионален почистващ препарат, който премахва грес, мръсотия и отпечатъци от пръсти от неръждаема стомана, хроми алуминий, бързо, лесно и без следи. Този продукт е идеален за котлони, а..
14.90лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)