Меню
Количка

Препарати за почистване на кухня

Когато сме били малки, всички си спомняме как сме проверявали под мивката на майките ни и сме били очаровани от препаратите за почистване на кухня, които сме се надявали да придобием някой ден като възрастни. Те винаги държаха препарати за почистване на кухнята под мивката в малки ванички за измиване, така че да се изтеглят лесно. Бяхме очаровани от това колко бутилки и отвари, намерахме там. 


Поддръжайте кухнята си чиста и дезинфекцирана, без да използвате широк набор от препарати за почистване на кухни. Тук в Preparati.bg имаме всичко необходимо за Вашите повърхности и кухненски уреди от световно известни до екологични марки. Повечето от нашите препарати за почистване на кухня са биоразградими и подходящи за септични ями, защото те не съдържат лоши химикали - това означава, че те са чудесни и за околната среда!


Обикновено повечето препарати за почистване на кухни са течности, които са опаковани в аерозолни контейнери. Въглеродните мазнини и други хранителни компоненти карат мазнините да се натрупват върху стените на фурната. За повечето препарати за почистване на кухни, предназначени за работа в студена фурната, са необходими силни съставки за отстраняване на загорелите мазнини. Силно алкално вещество, като натриев хидроксид (луга), е основният агент в препаратите за почистване на кухни и на печки - конкретно. По време на употреба, алкалът превръща мазнината в сапун, докато други видове продукти използват комбинация от по-малко алкални соли плюс загряване на фурната за подпомагане на по- лесното отстраняването на мазнините. Препаратите за почистване на кухни са формулирани така, че да са колкото е възможно по- гъсти, за да позволят на продукта да се прилепя към замърсените, мазни, вертикални повърхности на фурната.

Тема: Sano
Описание: Ефективно предотвратява миризми и защитава хранителни продукти от неприятни чужди на тях миризми. Ефектът на абсорбиране се забелязва след около 5 дни. За по-добър резултат осигурете добра вентилация. За помещения от 10 кв. м се поставят 2-3 абсорбатора...
5.60лв.
Тема: Sano
Описание: Крем за фино и качествено почистване на керамични обикновени печки и покрития от хром-никел. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Разклатете добре бутилката преди употреба. Изтъркайте грубите отпадъци от храна върху печката със специална стъргалка. Нанесете малко от препарата ..
5.20лв.
Тема: Hyssopus
Обезмаслител за фурни и грилове Hyssopus 500 мл за професионална и масова употреба. Готов за употреба.Предназначение:за фурни, грилове, омазнени повърхности, петна от мазнини и изгоряло олио. Почиства загорели мазнини. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:напръскайте почистващата повър..
4.20лв.
Тема: Apta
Описание: Спреят за кухни Апта има изключително обезмасляваща формула. Съдържа вещества с растителен произход и е биорзградим. Точната дозировка позволява да се пести вода и енергия и да се ограничи въздействието на препарата върху околната среда.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Пръ..
5.40лв.
Тема: Apta
Предназначение: Апра почистващ препарат за фурни с бикарбонат, без сода каустик Формулата Apta Express с бикарбонат е специално създадена за лесно почистване на загорели мазнини и мазни повърхности. Активната пяна с бикарбонат действа бързо без нужда от търкане за печки и е подходяща  също за к..
7.90лв.
Тема: Hyssopus
Препарат за общо почистване Hyssopus Цветя 1.5л за професионална и масова употреба. КонцентратПредназначение: за почистване на подове, ламинат, паркет, теракот, мебели, кухненски плотове и др.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:За под: разтворете 50 мл. препарат в 10 л. вода. За интери..
3.70лв.
Тема: Sano
Отстранява с лекота котлен камък от електрически чайници, кафеварки, кафе машини и др. без загряване. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Препарат за отстраняване на котлен камък от нагревателни устройства Sano Anti Kalk. Изсипете антикалк върху нагревателното устройство. Изчак..
4.90лв.
Тема: Endless
Описание: Продуктът се използва за почистване /обезмасляване/ на фурни и грилове. Изключително ефективен за отстраняване на твърди остатъци, неръждаеми прибори. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Напръскайте върху повърхността, оставете да реагира 5-10 мин. Изплакнете с вода...
4.30лв.
Тема: Max Cleaner
Описание:Универсален препарат за почистване на баня, кухня и WC Max Cleaner.Предназначение: Универсален препарат за почистване на вашата баня, кухня и тоалетна. Благодарение на новата си формула и висока пенливост, препаратът е подходящ за почистване на санитарен фаянс, вани, мивки, душ кабини, инок..
4.40лв.
Тема: Sano
Описание: Sano спрей за микровълнова фурна 750мл.Средство за измиване и идеално почистване на микровълнови фурни. Премахва мазнините и има хигиенизиращи свойства. Лесно и бързо почиства и дезинфекцира уредите. Напръскайте отвътре и отвън, като внимавате да не се мокри електрическото табло или места..
5.70лв.
Тема: Hyssopus
Спрей за почистване котлен камък от фаянс, теракот и др. Hyssopus за професионална и масова употреба. Готов за употреба.Предназначение: премахва котлен камък от фаянс, теракот, тръби, почиства лекета от алуминий. Начин на работа: напръскайте почистващата повърхност и оставете 5-10 мин. - докато спр..
4.20лв.
Тема: Sano
Описание: Спрей за почистване на фурни и котлони Sano Forte Plus. Препаратът е предназначен за отстраняване на сериозни замърсявания и загоряла мазнина. Може да се прилага на фурни, аспиратори, тенджери, тигани, съдове за печене и керамични повърхности. Не е необходимо загряване...
7.30лв.
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)