Меню
Количка

Обезмирисители за въздух

Тема: Eurovix S.p.A
Описание: Биологичен стимулант за обезмирисяване на околната среда и ПСОВ Незабавно и трайно отстраняване на миризми от: санитарни помещения, тоалетни, зони за съхранение на отпадъци, животни, ферми, транспортни средства за събиране на битови отпадъци. Ускорява процеса на разграждане на органичните ..
32.00лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми  Подходящ за неутрализиране на миризми  в помещения. За комфорт в бита и офиса Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми. Ароматизира цялото помещение с приятен аромат - борова фантазия. Трайно освежава въ..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми  Подходящ за неутрализиране на миризми  в помещения. За комфорт в бита и офиса Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми. Ароматизира цялото помещение с приятен аромат зелена ябълка. Трайно освежава въздуха..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми  Подходящ за неутрализиране на миризми  в помещения. За комфорт в бита и офиса Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми. Ароматизира цялото помещение с приятен аромат на кралска лавандула. Трайно освежава..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master 2 в 1 притежава уникална способност да премахва неприятните миризми и да оставя свяж аромат  Подходящ за неутрализиране на миризми  в помещения. За комфорт в бита и офиса. Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми. Ароматизира цялото помещение с приятен аромат. Трайно..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми * Подходящ за неутрализиране на миризми в кухнята. Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми Ароматизира цялото помещение с приятен аромат на лимон Трайно освежава въздуха и създава приятна атмосфера Принцип на дейст..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми Fresh Master Антитабак * Подходящ за неутрализиране на миризми от цигарен дим в помещения. Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми Ароматизира цялото помещение с приятен аромат - антитабак Трайно освежава въздуха и създава п..
16.50лв.
Премахва неприятната миризма от обувките PiP Shoe odour
Нов
Тема: Chrisal Balkan RVD
PiP Shoe odour Пробиотичен препарат за премахване на неприятната миризма от обувките Предназначение:  l  Създава антибактериална среда и предпазва от развитието на бактерии и гъбички в обувките  l  Поддържа обувките свежи и не допуска развитието на миризми   l  Осигу..
4.92лв.
Тема: HG International
HG неутрализатор на неприятни миризмиHG неутрализатор на неприятни миризми във въздуха е безвреден растителен екстракт, продукт на водна основа, който не прикрива неприятните миризми, причинени от пържене на риба, варене на зеле, готвене, тютюнопушене и др.),а ги неутрализира. Отстранява дори най-бе..
13.10лв.
Препарат за обезмирисяване Аерхитон 25мл
Изчерпан
Предназначение: за обработка на източници, излъчващи лоша миризма (цигарен дим, миризма на пушек от камини и печки, купета на коли, котешки и кучешки изпражнения, урина, развалена храна, боклук, гниеща материя, пържено, готвено, застояло, мухъл, влага, канали, бензин, нафта, ароматни химикали, м..
4.40лв.
ПредназначениеЕлиминира лоша миризма (изпражнения, урина, развалена храна, гниеща материя, петролни разливи, разливи на химикали, пречиствателни станции за отпадъчни води, сметища, животновъдни ферми, екарисажи и др.)Активно веществоСмес от натурални и синтетични етерични маслаНачин на прилаганеОпръ..
29.20лв.
Тема: Bio4Fresh
*Премахва миризмата от пот. *Премахва бактерии и плесен. *Не изсушава кожата на обувките...
32.50лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)