Меню
Количка

Препарати за почистване на стъклени повърхности

Препаратите за почистване на стъклени повърхности са предназначени за почистване на стъклени повърхности, без да остават остатъчни нечистотии или продукти. Течните препарати за почистване на стъклени повърхности се предлагат в бутилки със спринклерни спрейове или в аерозолни контейнери. Препарати за почистване на стъклени повърхности съдържат повърхностноактивни вещества за разхлабване на мръсотията, разтворители за маслени/мазни изцапвания и вода като среда за пренасяне на повърхностноактивни вещества и разтворители. Има включени и други вещества, за да се премахнат по-тежките изцапвания, особено маслените/мазни петна. Алкалните вещества като амоняк, са по-ефективни при киселинните нечистотии като масло за тяло или мазнини за готвене. Оцетната киселина (оцет) осигурява по-добра ефективност на алкални почви като минерални соли. 

 

Спрей препаратите за почистване на стъклени повърхности, помпата и аерозолния контейнер под налягане помага при нанасянето на продукта върху повърхността, която трябва да се почисти, осигурява равномерно разпределение и минимизира разхода на самият препарат. Непрозрачните препарати за почистване на стъклени повърхности съдържат повърхностноактивни вещества и разтворители. Също така съдържат колоидни глини и силициев двуокис, които поглъщат нечистотиите и изсъхва след разпръскването. Всяко оставащо сухо вещество показва области, които трябва да бъдат избърсани.

 

Тема: HG International
HG спрей за стъкло и огледало Този HG спрей е идеален почистващ препарат за всички видове стъкла и огледала. Спреят отстранява грес и мръсотия и деликатно полира повърхността. Начин на употреба: Напръскайте леко огледалото или стъклото, разтривайте с чиста кърпа или с кухненска хартия и полира..
7.20лв.
Тема: Endless
Описание:Препарат за почистване на прозорци Endless 1л. Продуктът се използва за почистване на прозорци и други твърди и равни повърхности. Придава ослепителен блясък. Ароматът му е изключителен. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Напръскайте върху повърхността и забършете със су..
5.10лв.
Тема: Endless
Описание: Препарат за почистване на прозорци Endless 4л. Продуктът се използва за почистване на прозорци и други твърди и равни повърхности. Придава ослепителен блясък. Ароматът му е изключителен. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Напръскайте върху повърхността и забършете със ..
8.90лв.
Тема: Sano
Предназначение: Универсално решение – чистота и блясък Сано Клиър – многофункционална течност за почистване и излъскване на прозорци, дограма, огледала, плочки, керамика, пластмаса, хром, емайл, и други повърхности. Съдържа специален защитен слой от силикон, който не замазва повърхностите  и о..
5.30лв.
Тема: Sano
Предназначение:Универсално решение – чистота и блясък Сано Клиър – многофункционална течност за почистване и излъскване на прозорци, дограма, огледала, плочки, керамика, пластмаса, хром, емайл, и други повърхности. Съдържа специален защитен слой от силикон, който не замазва повърхностите  ..
2.70лв.
Тема: Hyssopus
За професионална и масова употреба.Описание: Препарат за почистване на стъкла Hyssopus  1л. Препарат за почистване на стъкла. Готов за употреба.Предназначение:за почистване на всички видове стъклени повърхности.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Напръскайте и почистете ..
4.10лв.
Тема: Sano
Описание:Мулти-функционален препарат за почистване на прозорци, стъкла, керамика, ламинирани и други повърхности. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Напръскайте от разстояние 25-30 см. след което забършете със суха кърпа или хартияСъдържа: 5% анионен сърфактант, разтворители и парфюм..
5.30лв.
Тема: Sano
Предназначение: Почиства всякакви повърхности от мазнини и мръсотия без изплакване, с подобрена антибактериална формула. Подходящ за фаянс, мрамор, керамика, кухненски шкафове и плотове, микровълнови печки, изделия от пластмаса и гитенакс, емайл, печки, мивки, кранове, вани, душ-кабини, стени с лате..
3.40лв.
Описание: Универсален почистващ препарат Еко Профи 0.650л.ЕКОПРОФИ – концентрат – нископенящ, с лек приятен аромат. Приложение: за почистване на административни сгради, бизнес центрове, хотели, ресторанти, магазини, производствени помещения, машини и др. Preparati.bg препоръч..
7.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)