Меню
Количка

Обезмаслители

Тема: HG International
HG професионален препарат за отстраняване на никотин, сажди и грес HG професионален препарат за отстраняване на никотин, сажди и мазнини е концентрирана и изключително надеждна почистваща течност, която премахва никотин, сажди, мазнини и други замърсявания безопасно и без усилие. Този продукт е б..
18.00лв.
Тема: HG International
HG обезмаслител за абсорбаторни филтри: Дори най-замърсените с готварска мазнина аборбаторни филтри се почистват идеално, бързо и лесно с HG обезмаслител. Мазнината просто се разтваря само с потапяне на филтрите в разтвор на този супер концентриран и изключително мощен препарат. Той не съдържа со..
12.50лв.
Тема: Изи
Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Препарат за разграждане на мазнините и наслоени замърсявания от текстилни материи; кухненски уреди; климатици; метални плоскости, прибори, съдове и инструменти; двигатели и мотори; дограма, щори, комарници; пластмасови повърхности и др. Нанесете..
3.10лв.
Тема: Max Cleaner
Описание: Продукт, предназначен да отстрани маслените петна около вас. Премахва всякакви мазнини и нечистотии. За универсална употреба у дома, в офиса и колата. Този препарат е произведен по уникална технология със силно обезмасляващо действие. Идеален продукт за почистване на омазнени повърхност..
4.40лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)