Меню
Количка

Препарати за почистване на санитарни помещения

Банята е сред помещенията в дома, в които е най-важно да бъде поддържана необходимата висока хигиена. Висока хигиена, която е от значение не само за запазването на чистия и естетичен външен вид на помещението, но и също така за предпазване на човека от най-различни вредни бактерии и микроорганизми. Най-подходящото средство за постигане на така поставените цели са специализираните почистващи препарати. В следващите редове ще ви дадем няколко полезни съвета за това как да изберете удачните препарати и по какъв начин да ги използвате, за да получите максимален ефект в своята баня. В допълнение, ще разберете какви ползи и преимущества е способна да ви предостави онлайн платформата Preparati.bg във връзка с покупката на препарати за баня.

 

 

Как да изберете подходящия препарат за баня?

 

 

Няколко са полезните практики, които би било добре да следвате във връзка с избора на подходящ препарат за своята баня. Сред тях са четенето на етикета и състава, обръщането на внимание на елементи като приложение, тип на бутилката и т.н. Ето малко повече информация за всеки един от споменатите фактори:

 

 

 

Прах за пране 1
                                         Препарат за баня - чистота

- препарат за баня: етикет и състав - препоръчваме ви всеки път, когато закупувате даден препарат за баня, да преглеждате етикетa и съответно даденото върху него съдържание. Това ще ви даде възможност да прецените дали съответния препарат за баня е достатъчно ефективен и дали в него се съдържат химикали или вещества, които биха могли да бъдат вредни за здравето на вас или на близките ви хора. Показателят ph, показващ нивото на киселинност или алкалност, е елемент, на който задължително трябва да обърнете внимание. В случай, че този показател пада под 3 или пък се качва над 11, то съответните препарати са доста силни и след използването им банята трябва да бъде добре проветрена с оглед здравето и сигурността на влизащите в нея.

 

 

- препарат за баня: приложение – разбира се, различните препарати за баня могат да имат и по-специфични приложения. Поради тази причина преди да закупите даден продукт, трябва да сте наясно за какво точно ще го използвате. Възможно е определени препарати за баня да са предназначени конкретно за почистване на мивката, други – за дезинфекциране на тоалетната чиния, трети – за премахване на мухъл и т.н.

 

- препарат за баня: тип на бутилката – типът на бутилката също е от значение, когато става въпрос за избор на препарат за баня. Добре е съответната бутилка да бъде с добавена защитна дюза. Защитна дюза, която ще предотврати разливането на препарата за баня при случайното му накланяне или събаряне на пода. От друга страна, ви препоръчваме отделните препарати за баня (и не само), които използвате в дома си, да са в бутилки, оцветени в различни цветове. Така процесът по чистене ще стане много по-лесен и приятен за вас, и няма да се притеснявате от грешки и заблуди.

 

 

Почистване с препарати за баня – съвети 

Продължаваме с най-важните съвети относно употребата на самите препарати и почистването на различните части и зони от банята с тях. Вижте какво трябва да знаете във връзка с провеждането на ефективен и резултатен процес по почистване:

 

 

- почистване с препарати за баня: освободете пространството наоколо – за да направите едно наистина ефективно чистене с препарата за баня, най-напред трябва да освободите пространството наоколо от излишните предмети и вещи. Махнете от пода и шкафовете всякакви шампоани, сапуни, лични принадлежности и т.н. По този начин ще можете да действате по-свободно в процеса по чистене на банята, без да се притеснявате, че ще съборите нещо или пък ще го полеете с препарат. Обърнете специално внимание на четките за зъби, които трябва да бъдат подсушени и прибрани на сигурно място, докато вие си вършите работата.

 

- почистване с препарати за баня: започнете с най-проблемните зони - хубаво е да започнете почистването с препарата за баня от най-проблемните зони, защото тяхното излъскване и дезинфекциране би могло да се извършва на няколко етапа. Такива проблемни зони са например тоалетната чиния, душ кабината, както и ъглите на стените, в които се натрупват значителни количества прах и мухъл.

 

- почистване с препарати за баня: относно мивката - мивката също е място, където по принцип има голям риск от натрупване на бактерии и вредни микроорганизми. В този смисъл задължително трябва освен вода, да използвате и препарат за баня при почистването й. Обикновено стандартните препарати за баня вършат работа, но ако желаете, бихте могли да си вземете и такъв, специално предназначен за мивки.

 

- почистване с препарати за баня: не забравяйте за душа - на пазара се предлагат препарати за баня, които са тясно насочени към почистването на душовете. Добра идея би била да накиснете душа във вода, комбинирана с малко количество подобен препарат за баня. След това изтъркайте с подходяща гъба и изплакнете с вода.

 

- почистване с препарати за баня: време за пода – накрая идва време и за основно минаване на пода в банята. За него също трябва да използвате разтворен във вода препарат. Подът на банята по принцип е място, където се събират огромно количество вредни микроорганизми. Така че ви съветваме да го изтъркате с еднократна кърпа, която впоследствие може да бъде изхвърлена.

 

 

Защо да заложите на препаратите за баня от Preparati.bg?

 

 

Разнообразие от продукти – в онлайн платформата Preparati.bg несъмнено ще намерите голямо разнообразие от препарати за баня. В това число препарати за общо почистване на банята, както и такива, предназначени за специфични зони в нея, като например мивката, ваната или тоалетната чиния.

 

 

Периодични промоции – ние от Preparati.bg периодично пускаме определени артикули (вкл. препарати за баня) със специални намаления и отстъпки в цените. Следете тези предложения в секция „Промоции“ и ще имате възможност да се сдобиете с качествени и ефективни препарати за баня на достъпни за вас цени.

 

Бързи доставки – поръчвайки си препарати за баня от Preparati.bg, вие ще си гарантирате възможно най-бързата им доставка. Чрез клиентския си акаунт ще имате възможност да следите статуса на своята поръчка във всеки един момент. А при направени поръчки на стойност над 100 лв, доставката е напълно безплатна за намиращите се на територията на град София клиенти.

 

Как да изберете подходящия препарат за баня?

Почистване с препарати за баня – съвети

Защо да заложите на препаратите за баня от Preparati.bg?

Тема: HG International
HG – професионален препарат за отстраняване на ръжда и котлен камък (hagesan синьо) е силно концентриран препарат за премахване на котлен камък и калциеви отлагания от кранчета, вани, тоалетни и душ кабини и за отстраняване на котления камък с блокирани от варовика слушалки на душовете. Този преп..
25.20лв.
HG – професионален препарат за отстраняване на ръжда и котлен камък (hagesan синьо) е силно концентриран препарат за премахване на котлен камък и калциеви отлагания от кранчета, вани, тоалетни и душ кабини и за отстраняване на котления камък с блокирани от варовика слушалки на душовете. Този преп..
9.60лв.
Тема: HG International
HG – професионален препарат за отстраняване на ръжда и котлен камък (hagesan синьо) е силно концентриран препарат за премахване на котлен камък и калциеви отлагания от кранчета, вани, тоалетни и душ кабини и за отстраняване на котления камък с блокирани от варовика слушалки на душовете. Този преп..
16.00лв.
Тема: HG International
Описание: HG разтвор за почистване на фуги  За професионална и масова употреба. HG разтвор за  дълбоко почистване на фуги  почиства и обезмаслява варовикови остатъци. Жълтите или кафяви следи мръсотия, които остават след почистване са натрупвания от варовик. Те могат да бъдат отстранени с HG ..
12.90лв.
Тема: HG International
HG спрей за душкабини и мивки Препаратът е идеален за всекидневно почистване на мивки, пластмасови душ кабини и каменни стени. Той отстранява леки отлагания на котлен камък, телесни мазнини и сапун. HG спрей може да се използва безопасно върху всякакви повърхности, включително мрамор, травертин, ..
7.30лв.
Тема: HG International
HG  гел за ежедневно почистване на тоалетна   Този HG гел е мощен почистващ препарат за всекидневно ползване. Специалният състав на този продукт отстранява замърсяванията и налепите, излъсква до блясък и има дълготраен свеж аромат. Начин на употрева: Напръскайте HG гел за почистване на тоалетн..
9.00лв.
Тема: HG International
HG препарат за почистване на тоалетното помещение HG за хигиенизиране на тоалетна е бързо съхнещ спрей за почистване със свеж аромат за ежедневно и хигиенично почистване на всичко в областта на тоалетната, както на седалката, така и от външната страна на тоалетната чиния, а също и казанчето, мивкат..
9.00лв.
Тема: HG International
Описание: HG разтвор за дълбоко почистване на варовик почиства и обезмаслява варовикови остатъци. Жълтите или кафяви следи мръсотия, които остават след почистване са натрупвания от варовик. Те могат да бъдат отстранени с HG професионален почистващ препарат за премахване на котлен камък (hagesan син..
14.30лв.
Тема: Hyssopus
Предназначение: Гелообразен препарат с аромат на гора за почистване на фаянс, теракот, мрамор, мозайка, бани, тоалетни. За избелване на тъкани. За професионална и масова употреба. Концентрат. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: За почистване – 50 мл. на 6 л. вода. За избел..
3.80лв.
Тема: Hyssopus
Препарат за общо почистване Hyssopus Цветя 1.5л за професионална и масова употреба. КонцентратПредназначение: за почистване на подове, ламинат, паркет, теракот, мебели, кухненски плотове и др.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:За под: разтворете 50 мл. препарат в 10 л. вода. За интери..
3.70лв.
Тема: Hyssopus
Спрей за почистване котлен камък от фаянс, теракот и др. Hyssopus за професионална и масова употреба. Готов за употреба.Предназначение: премахва котлен камък от фаянс, теракот, тръби, почиства лекета от алуминий. Начин на работа: напръскайте почистващата повърхност и оставете 5-10 мин. - докато спр..
4.20лв.
Тема: Sano
Предназначение: Почиства всякакви повърхности от мазнини и мръсотия без изплакване, с подобрена антибактериална формула. Подходящ за фаянс, мрамор, керамика, кухненски шкафове и плотове, микровълнови печки, изделия от пластмаса и гитенакс, емайл, печки, мивки, кранове, вани, душ-кабини, стени с лате..
3.40лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)