Меню
Количка

Специализирани почистващи препарати

Когато имате конкретни нужди от почистване на работното място или домакинството, вие искате правилният специализиран почистващ препарат да свърши работата както трябва. Естествено произвежданите специализирани почистващи препарати са също толкова ефективни, колкото конвенционалните почистващи препарати, но те не създават токсични изпарения и/или остават химически остатъци след тях. Поддържайте своя дом и бизнес. чист, безопасен и екологичен, като използвате специализирани почистващи препарати, които са изцяло естествени и биоразградими. Ще намерите почистващи препарати за печки, почистващи средства за кухня, почистващи препарати за баня и много други специализирани препарати, предназначени за онези времена, когато имате конкретна цел за почистване. Когато искате да получите нещо чисто, изберете един от многото ни препарати, които са безопасни, ефективни и екологични.

 

Специализираните почистващи препарати имат по-тесен спектър от приложения, отколкото универсалните препарати. Те са предназначени за специфични повърхности като стъкло, повърхности за баня, фурни, дренажи, метал, подове, килими, мебели и тапицерии и нечистотиите, които обикновено се събират на тези повърхности. Като се съсредоточават върху специфични условия на работа, специализираните почистващи препарати могат да осигурят оптимално действие и удобство.

 

Тема: HG International
HG препарат за отстраняване на стикери: HG препарат за премахване стикери дава възможност за просто премахване на стикери, стикер лепило, гумено лепило, тиксо, катранени пръски, мазни петна, масла, следи от марки и други от почти всички повърхности. Preparati.bg препоръчва следния начин на..
11.90лв.
Тема: HG International
Описание: Спрей за почистване на кристални полилеи HG. Бързо действащ почистващ спрей, който почиства с лекота и без физическа намеса замърсяванията от кристални полилеи. Редовното пръскане предпазва от силно замърсяване и разтваря мръсотията. Спреят съхне бързо и поражда блясък. Preparati.bg ..
18.80лв.
Тема: HG International
HG мощен почистващ препарат за PVC Изключително мощен почистващ препарат, специално разработен за старателно почистване на всички видове синтетични рамки, прозорци, врати и т.н. Не поврежда материала. Този уникален продукт лесно и бързо премахва всякакви атмосферни замърсявания, никотинови натруп..
15.80лв.
Тема: HG International
HG премахващ силикон препарат HG премахващият силикон препарат е специално разработен за лесно и просто премахване на силиконови уплътнения от различни повърхности, като неръждаема стомана, емайл, стъкло, различни видове пластмасови, керамични плочки, стъклени плочки, естествена каменна зи..
21.40лв.
HG реставратор за пластмасова градинска мебел Възстановява външния вид на леко наранени или силно замърсени градински мебели. Начин на употреба: Премахнете повърхностната мърсотия с HG препарат за почистване на градински мебели. Изчакайте мебелите да изсъхнат. Нанесете реставратор с кърпа ..
26.20лв.
Тема: Astonish
Описание: Специално разработен за почистване на PVC рамки на врати и прозорци, като ги оставя чисти и защитени...
3.40лв.
Тема: HG International
HG почистващ препарат за миялни и перални машини Пералните и миялните машини изглеждат винаги чисти, но това не е съвсем вярно. По време на всяко измиване, важни (често невидими) компоненти в машината се замърсят с котлен камък, сапун и мръсотия. Тези натрупвания водят до износване на компонентит..
18.40лв.
Тема: HG International
HG безопасен почистващ и защитаващ препарат за монитори: Препарат за безопасно почистване на монитори, LCD и TFT екрани HG . Всички плазмени телевизори, LCD и TFT екрани и обикновените "стъклени" компютърни екрани се произвеждат със защитно покритие. Почистването на тези екрани с обикновени почис..
19.60лв.
Тема: Emulsio
Предназначение:Препарат за мрамор,керамика,гранит Emulsio Opla. Препарат за почистване на мрамор, керамика, гранит, порцелан и други трърди повърхности. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Поставете една от единичте дози /концентрат/директно в кофа с 5 л. вода. Само една доза е до..
8.50лв.
Тема: Sano
Ефикасно и дълготрайно отстранява котлен камък от перални машиниПочиства и поддържа в отлично състояние барабана, нагревателя, тръбите маркучите и всички места, по които се образуват отлагания. Удължава живота на машината и гарантира максимална активност при пране. За разлика от други подобни препар..
4.90лв.
ЕКО ТЕКС Предназначение:  Препарат за почистване на: петна и пране на килими мокети и дамаски нископенящ – за ръчно пране и прахосмукачка. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: При силно замърсени повърхности и петна Напръскайте препарата върху замърсените части и оставет..
16.50лв.
Тема: HG International
HG препарат за почистване на ютия:Препарат за почистване на ютия HG. Кафявите и черните налепи по повърхността на ютията пречи на гладкото плъзгане и може да доведе до оцветяване на дрехите. Препаратът премахва тези остатъци наистина много просто, ютията става като нова.Preparati.bg препоръчва ..
11.50лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)