Меню
Количка

Apta

Тема: Apta
Описание: Мокри кърпи за миещи се повърхности с марсилски сапун х 15 бр. Апта. Почистващите мокри кърпи за под АПТА са изключително подходящи за ежедневно почистване, лесно поддържане и премахване на петната и мазнини при всички миещи се повърхности. Благодарение на новата си формула мокрите к..
7.20лв.
Тема: Apta
Описание: Apta Black Ви осигурява безупречно чисто пране като предпазва черните и тъмните цветове, благодарение на изключителната си нова формула.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Сортирайте според цвета и материята. 1 капачка = 30 мл.За ръчно пране 1 капачка (30 мл.) в 10 л. вода. З..
17.30лв.
Тема: Apta
Описание:Tечен препарат за бяло и цветно пране Apta Advance 3л планинска свежест.Течния препарат прониква и на най-уязвимите за цапане места, като резултата се проявява още при 30 С. Благодарение на дискретния си и мек парфюм, Апта придава на вашето пране една великолепна свежест. Preparati.bg ..
17.30лв.
Тема: Apta
Предназначение: Течния препарат Апта осигурява безупречна чистота на цветни и тъмни тъкани. Съдържа съставки, които фиксират цветовете и запазват тяхната яркост, без да им позволяват да избелват.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Машинно пране: 1 капачка =30 мл. и е достатъчна за 2.5 ..
17.30лв.
Тема: Apta
Описание: Ароматизатор за съдомиална 2в1 неутрализира неприятната миризма и притежава свеж аромат на лимон дори между различните цикли на миене. Лесен за употреба благодарение на системата си за прикрепяне: можете да го закачите с кукичката за съдомиялната машина. Освен това формата му позволява да ..
5.40лв.
Тема: Apta
Гел за съдомиялна концентрат Apta 3в1 720мл.Таблетките на АПТА за съдомиялна машина Всичко в 1 са разработени, за да ви осигурят безупречно измиване. Изключително ефикасната им формула не съдържа фосфати, с което АПТА намалява вредното действие на препаратите върху околната среда. Таблетката съдържа..
16.90лв.
Тема: Apta
Описание:  По възможност използвайте с течен препарат за пране. Изсипете гела в отделението за перилния препарат или направо в барабана на пералната машина, но преди да заредите прането. Включете пералната машина веднага след това. Използвайте минимално предвидената доза за пране в мека вода. ..
8.80лв.
Тема: Apta
Описание: "Апта гланц" съдържа компоненти, които придават невероятен блясък на вашите съдове. Употребата на тази течност улеснява пълното изтичане на водата върху изплакнатите съдове, като по този начин се избягва образуването на следи при сушенето. Preparati.bg препоръчва следния начин на уп..
6.80лв.
Тема: Apta
Описание: Еко препарат за измиване на съдове Apta Ecologic 500 мл. Препаратът на АПТА съдържа екологични растителни съставки, които имат силно действие върху мазнините и същевременно запазват околната среда. С тази специална формула миенето на съдове се превръща в удоволствие за всеки. Миещия п..
3.80лв.
Тема: Apta
Описание: Импрегнирани антибактериални кърпи за почистване на всякакви повърхности с аромат на цветя.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:При повърхности, които влизат в контакт с хранителни продукти: след почистване изчакайте 5 минути и изплакнете с вода. Размер: 20х17,5 см.  ..
4.30лв.
Тема: Apta
Крем за общо почистване Apta Cream Fresh 750 мл. Универсален препарат за почистване на санитарен фаянс, вани, мивки, плочки, санитарен фаянс, загорели съдове, замърсени и мазни повърхности. Продуктът има много фин абразив, който подпомага почистването. Ако имате съмнения за надраскване на почиств..
4.50лв.
Тема: Apta
Описание: Спреят за кухни Апта има изключително обезмасляваща формула. Съдържа вещества с растителен произход и е биорзградим. Точната дозировка позволява да се пести вода и енергия и да се ограничи въздействието на препарата върху околната среда.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Пръ..
5.40лв.
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)