Меню
Количка

Препарати за канали

Препаратите за канали са една все по-популярна и широко използвана продуктова категория през последните години. Благодарение на тези препарати отпушването на каналите у дома (или на всяко друго място) протича много по-бързо, лесно и ефективно. Освен че ви спестяват значително количество време и усилия, препаратите за канали премахват риска от по-сериозни запушвания и проблеми, свързани с вашата канализационна система. В следващите редове ще научите кои са основните видове препарати за канали, предлагани на пазара, и как да ги използвате по най-правилния начин. В допълнение, ще бъдат изведени ползите и преимуществата за вас от закупуването на препарати за канали от онлайн платформата Preparati.bg.


Препарати за канали – основни видове и отличителни характеристики


Препарат за канал 1
Препарати за канали
Главната класификация на препаратите за канали се извършва според типа на веществата в състава им. На базата на този фактор препаратите за канали се разделят на два вида – биоензимни и химически. Нека да видим какви са особеностите и отличителните характеристики на всяка от споменатите групи препарати за канали:


1. Биоензимни препарати за канали – макар и да не са толкова силни колкото химическите, биоензимните препарати за канали ще ви свършат работа при проблеми с мазнини и като цяло често срещащи се в дома запушвания. Основното им преимущество е, че са направени от чисти природни продукти и не съдържат никакви химикали, киселини и други подобни вещества. Това прави биоензимните препарати за канали напълно безопасни за човешкото здраве. В допълнение, при тях много по-рядко се срещат неприятните и отблъскващи миризми, които са характерни за химическите препарати за канали.


2. Химически препарати за канали – фактът, че са съставени от силни химически вещества, прави въпросните препарати за канали ефективни при справянето с по-сериозни запушвания и проблеми с канализационната система. От друга страна обаче, трябва да сте внимателни при употребата на химически препарати за канали, особено когато става въпрос за дома ви. Боравенето с химическите препарати за канали е нужно да става съобразно описаните от техните производители инструкции и добрите практики, свързани с грижата за човешкото здраве и сигурност. Повече за въпросните практики ще научите в следващата част от текста.


Съвети и полезни практики при употребата на препарати за канали


Съветите и полезните практики, които ще изведем по-надолу са свързани както с получаването на максимални резултати от използването на препаратите за канали, така и с гарантирането на вашето здраве и това на близките ви хора. Разбира се, въпросните съвети и практики се отнасят в по-голяма степен за химическите препарати за канали, работата с които винаги носи малко повече рискове. Така или иначе ето какво трябва да имате предвид във връзка с употребата на препарати за канали:


- четете инструкциите – това е първото и основно правило, независимо за какъв тип или модел препарат за канали става въпрос. Инструкциите, дадени от производителя върху опаковката на продукта, ще ви помогнат в редица аспекти. На първо място, от тях ще разберете каква е точната доза от конкретния препарат, която би била максимално ефективна във връзка с отпушването на вашите канали. Овен това надписите върху опаковката ще ви дадат информация какви вещества се съдържат в препарата за канали, колко време след слагането му не е препоръчително да се влиза в помещението, дали е нужно специално проветряване и т.н.


- използване на предпазни средства – тази практика е тясно свързана с употребата на химически препарати за канали. При работата с подобен тип продукти трябва да сте една идея по-внимателни поради съдържащите се в тях киселини и други вещества, представляващи риск за човешкото здраве. Именно затова е препоръчително да използвате предпазни средства, защитаващи тялото ви от контакт с въпросните вещества. Такива предпазни средства са например ръкавиците, специалната маска и очила. От вас зависи да прецените кои части от тялото ви са изложени на най-голяма опасност и да вземете съответните мерки, за да ги защитите.


- финализиране на процеса – изсипали сте съдържанието на съответния препарат в канала, изчакали сте необходимото за пълноценното му действие време и сте измили с вода. Това ли е всичко, което се изисква от вас за успешното финализиране на процеса по отпушване на канала със специализиран препарат? Не съвсем или поне невинаги. Хубаво е да наблюдавате съответния канал няколко минути след измиването на препарата с вода. Ако от него започнат да изтичат отпадъчни води, ви препоръчваме да продължите с изплакването, докато изцяло се възвърне нормалната работа на канализацията. Сaмо така ще сте напълно сигурни, че процесът е завършил успешно, а проблемите с канализацията ви са напълно разрешени.


Препарати за канали от Preparati.bgВ най-големия български сайт за препарати ще откриете и множество продукти, предназначени за вашите канали. Ето какви предимства ще получите от пазаруването на препарати за канали именно от Preparati.bg:


Богата и разнообразна продуктова гама – в Preparati.bg е налична богата и разнообразна продуктова гама от препарати за канали. В това число биоензимни препарати за разграждане на мазнини, както и химически такива, справящи се успешно с отпушването и изчистването на всякакви канали. Независимо колко сериозен е проблемът ви и дали става въпрос за каналите в дома ви, на работното място или в индустриална зона, сме сигурни, че тук ще намерите подходящия препарат, който ще ви помогне за възвръщането на нормалната им работа.


Удобството на онлайн пазаруването – Preparati.bg ще ви предостави всички удобства и преимущества на онлайн пазаруването. Процесите по търсене на подходящ артикул и по закупуването му в нашата онлайн платформа са максимално улеснени с оглед спестяването на време и усилия за потребителя. Благодарение на Preparati.bg ще забравите за досадните и продължителни обиколки по специализираните магазини и търговски обекти, свързани с откриването на препаратите за канали, от които се нуждаете. Бързите доставки – и не на последно място, Preprati.bg ще ви гарантира максимално бързи доставки на поръчаните от вас препарати за канали. В своя клиентски профил можете да следите по всяко време статуса на поръчката си. А ако стойността на въпросната поръчка превишава 100 лв, доставката е напълно безплатна за всички наши клиенти, намиращи се на територията на град София.


Препарати за канали – основни видове и отличителни характеристики

Съвети и полезни практики при употребата на препарати за канали

Препарати за канали от Preparati.bg

Тема: HG International
HG течен препарат за отпушване на канали в баня HG течен препарат за отпушване на тръби е абсолютно безопасен. Тъй като продуктът е готов за работа, опасността от опръскване е по-малка. Това намалява и вероятността от по-сериозно запушване, както може да бъде случаят с препаратите на прах или гра..
9.40лв.
Тема: Chrisal Balkan RVD
BAC UNBLOCKING AGENT Микробиологичен препарат за отпушване и разграждане на наслагвания в канализационни тръби и септични ями съдържащ непатогенни бактерии  *  концентрат  1:9 Много подходящ за използване в пречиствателни станции и технически съоръжения, септични ями, пътнически тран..
29.76лв.
Тема: Eurovix S.p.A
Описание: Био eнзимен препарат за почистване на канали Micropan Balsamfer DM концентрат от Eurovix, Италия. Micropan Balsamfer за поддръжка на канализацията. Биологичен стимулатор за поддръжка и почистване на канали и тръбопроводи премахва запушвания и предпазва от наслагвания. Активен ензимен ..
31.50лв.
  Описание:Пероксидни таблетки за разграждане на мазнини Екосол Макси. Подходящи за мазноуловители, колекторни шахти и септични ями.   6 бр х 0.200 кг = 1.200 кг...
35.00лв.
  Описание:Пероксидни таблетки за разграждане на мазнини. Подходящи за мазноуловители, колекторни шахти и септични ями. 20 гр - 50 таблетки в опаковка от 1 килограм.   ..
32.00лв.
Описание: Пероксидни таблетки за третиране на отпадъчни води Екосепт Макси 1.2 кг.  Предназначение: Ускоряване на биологичното разграждане и намаляване на миризмите в септични ями, колектори, канализационни системи и др. Таблетката Екосепт комбинира две действия в едно, окислява натрупана..
35.00лв.
Описание: Пероксидни таблетки за третиране на отпадъчни води Екосепт Макси 1кг. Предназначение: Ускоряване на биологичното разграждане и намаляване на миризмите в септични ями, колектори, канализационни системи и др. Таблетката Екосепт комбинира две действия в едно, окислява натрупаната утайка по ..
32.00лв.
Предназначение Елиминира лоша миризма (изпражнения, урина, развалена храна, гниеща материя, петролни разливи, разливи на химикали, пречиствателни станции за отпадъчни води, сметища, животновъдни ферми, екарисажи и др.) Активно вещество Смес от натурални и синтетични етерични масла Начин на прила..
35.50лв.
Тема: Sano
Предназначение: Препарат за отпушване на канали Sano Drain. Разтваря мазнини, отпушва и предотвратява задръстване в канализацията. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Изсипете 2-3 лъжички от препарата и налейте половин чаша с вода. Изчакайте 30 мин., след което промийте със силн..
4.90лв.
Описание:  Препарат за отпушване на канали и премахване на миризми Био каналин 200гр е биоензимен препарат за отпушване, почистване и обезмирисяване на канали и канализационни системи. Бактериално число: 1.05 х 109/гр. Опаковка: 200 гр. съдържа 25 дози ( за 25 сифона) Preparati.bg пр..
15.00лв.
Тема: Max Cleaner
Описание:Препарат за отпушване на канали.Отпушва незабавно с гореща вода.Не уврежда пластмасови и метални тръби.Препаратът служи за бързо и лесно отпушване на мивки,вани,сифони и др. в домакинството.Сущевременно отстранява неприятните миризми и унищожава микробните огнища.Preparati.bg препоръчва сле..
1.10лв.
Тема: Max Cleaner
Описание: Препарат за отпушване на канали.Отпушва незабавно със студена вода.Не уврежда пластмасови и метални тръби.Препаратът служи за бързо и лесно отпушване на мивки,вани,сифони и др. в домакинството.Сущевременно отстранява неприятните миризми и унищожава микробните огнища.Preparati.bg препоръчва..
1.30лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)