Меню
Количка

Пробиотичен гел за съдове PIP Dish Soap

Пробиотичен гел за съдове PIP Dish Soap
Нов
Пробиотичен гел за съдове PIP Dish Soap
7.80лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 1
  • Тегло: 400.00kg

Описание

PIP Dish Soap

Пробиотичен препарат за измиване на съдове   

Свойства: Концентриран и много мощен универсален, почистващ пробиотичен препарат за измиване на кухненски съдове, чинии и прибори. Почиства дълбоко и щателно, отстранява и предпазва от неприятни миризми, безопасен за кожата, биоразградим и обогатен с пробиотични бактерии, без фосфати и негорим. Създава безопасна микрофлора, която намалява риска от развитие и разпространение на патогени. Подпомага поддържането на естествения киселинно-защитен слой, който отговаря за защитата на  кожата от бактериални и гъбични инфекции. Има приятен аромат. Не замърсява отпадните води и околната среда.   

Инструкции за употреба: Нанесете 1-2 капки от PIP Dish Soap върху подходяща гъба и намокрете (препоръчително с топла вода). Равномерно нанесете върху обработваната повърхност, разтъркайте  и обилно изплакнете с вода. При необходимост подсушете или оставете да изсъхнат.

Състав: Съгласно направляващите линии на ЕС:  натриев лаурет сулфат, амини, C12-16-алкилдиметил, N-оксиди, 2-метил-2Н-изотиазол-3-едно, бацилни ферменти.

Изречения за опасност:  / Това е безвреден препарат. При нормални условия не се очакват никакви рискове, възможно е появяването на минимален дискомфорт.  

Препоръки за безопасност:  Може да предизвика дразнене на очите. При контакт с очите: Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива. Продължете изплакването. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета. 

Условия за съхранение: Да се съхранява в оригинални опаковки, в сухо и проветриво помещение с  t°5-35°С, без достъп на директна  слънчева светлина.

Третиране на отпадъците: Изхвърлете празната опаковка на определените за това места.

e 400 ml