Меню
Количка

Chrisal Balkan RVD

Тема: Chrisal Balkan RVD
BAC UNBLOCKING AGENT Микробиологичен препарат за отпушване и разграждане на наслагвания в канализационни тръби и септични ями съдържащ непатогенни бактерии  *  концентрат  1:9 Много подходящ за използване в пречиствателни станции и технически съоръжения, септични ями, пътнически тран..
29.76лв.
Био препарат за отстраняване на петна от тъкани Spot 200мл
Нов
Тема: Chrisal Balkan RVD
SPOT Препарат за почистване на петна върху всякакви  текстилни повърхности  Свойства:  l  Безопасен почистващ препарат за текстил и кожа  l  Добре прониква в тъканта и отделя замърсяванията в дълбочина от кафе, вино, мазнини, дъвки и други  l  Действа на при..
3.54лв.
Икономик дезинфектант 1л
Нов
Тема: Chrisal Balkan RVD
ИКОНОМИК  ДЕЗИНФЕКТАНТ   Биоциден препарат с бактерицидно, фунгицидно, частично вирусоцидно (вируси с обвивка, включително HBV и HIV) и алгицидно действие. Концентрат    Вид на боцида съгласно приложение V на Регламент(ЕС) N 528/2012 на ЕП и на Съвета от 22 май 2012 относно пре..
12.00лв.
Икономик дезинфектант 5л
Нов
Тема: Chrisal Balkan RVD
ИКОНОМИК  ДЕЗИНФЕКТАНТ  Биоциден препарат с бактерицидно, фунгицидно, частично вирусоцидно (вируси с обвивка, включително HBV и HIV) и алгицидно действие. Концентрат      Вид на боцида съгласно приложение V на Регламент(ЕС) N 528/2012 на ЕП и на Съвета от 22 май 2012 относн..
38.00лв.
Премахва неприятната миризма от обувките PiP Shoe odour
Нов
Тема: Chrisal Balkan RVD
PiP Shoe odour Пробиотичен препарат за премахване на неприятната миризма от обувките Предназначение:  l  Създава антибактериална среда и предпазва от развитието на бактерии и гъбички в обувките  l  Поддържа обувките свежи и не допуска развитието на миризми   l  Осигу..
4.92лв.
Пробиотичен гел за съдове PIP Dish Soap
Нов
Тема: Chrisal Balkan RVD
PIP Dish Soap Пробиотичен препарат за измиване на съдове    Свойства: Концентриран и много мощен универсален, почистващ пробиотичен препарат за измиване на кухненски съдове, чинии и прибори. Почиства дълбоко и щателно, отстранява и предпазва от неприятни миризми, безопасен за кожата, биоразградим и..
7.80лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)