Меню
Количка

Endless

Тема: Endless
Описание:Препарат за всякакви подови настилки Endless Лавандула 4л. Продуктът се използва за ръчно почистване на всякакви подови настилки - теракот, гранитогрес, мрамор, ламинат, полиран паркет. Употребата му гарантира отличен ефект от почистването и приятен остатъчен аромат. Дозировка: 50 мл. ..
8.80лв.
Тема: Endless
Описание:Продуктът се използва за ръчно почистване на всякакви подови настилки - теракот, гранитогрес, мрамор, ламинат, полиран паркет. Употребата му гарантира отличен ефект от почистването и приятен остатъчен аромат. Дозировка:50 мл. се разтваря в 5 л. вода. за ежвдневно почистване. 1 капачка = 35 ..
8.80лв.
Тема: Endless
Описание:Продуктът се използва за ръчно почистване на всякакви подови настилки - теракот, гранитогрес, мрамор, ламинат, полиран паркет. Употребата му гарантира отличен ефект от почистването и приятен остатъчен аромат. Дозировка: 50 мл. се разтваря в 5 л. вода. за ежвдневно почистване. 1 капачка..
8.80лв.
Тема: Endless
Описание:Препарат за почистване на прозорци Endless 1л. Продуктът се използва за почистване на прозорци и други твърди и равни повърхности. Придава ослепителен блясък. Ароматът му е изключителен. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Напръскайте върху повърхността и забършете със су..
5.10лв.
Тема: Endless
Описание: Препарат за почистване на прозорци Endless 4л. Продуктът се използва за почистване на прозорци и други твърди и равни повърхности. Придава ослепителен блясък. Ароматът му е изключителен. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Напръскайте върху повърхността и забършете със ..
8.90лв.
Тема: Endless
Описание: Продуктът се използва за почистване /обезмасляване/ на фурни и грилове. Изключително ефективен за отстраняване на твърди остатъци, неръждаеми прибори. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Напръскайте върху повърхността, оставете да реагира 5-10 мин. Изплакнете с вода...
4.30лв.
Тема: Endless
Описание:Продуктът е подходящ за пране на бели, черни и цветни дрехи. Използва се за пране в перални машини, но може да се ползва и за ръчно пране. Изпира отлично и при ниски температури. Предимството пред прахообразните препарати е, че не оставя след изплакване неразтворени частици.Аромат: сутришна..
18.20лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)