Меню
Количка

Еко препарат за измиване на съдове Apta Ecologic

Еко препарат за измиване на съдове Apta Ecologic
Еко препарат за измиване на съдове Apta Ecologic
3.80лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 104-100069
  • Тегло: 0.45kg

Описание

Описание:

Еко препарат за измиване на съдове Apta Ecologic 500 мл. Препаратът на АПТА съдържа екологични растителни съставки, които имат силно действие върху мазнините и същевременно запазват околната среда. С тази специална формула миенето на съдове се превръща в удоволствие за всеки. Миещия препарат бързо и лесно премахва мазните наслагвания по вашите съдове, които само за секунди започват да блестят от чистота. Препаратите за миене на съдове на АПТА са изключително концентрирани, гарантират дълготрайна употреба и спестят вашите пари.


Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:

За да миете ефикасно и икономично с малко вода и енергия и защитите околната среда. Потопете съдовете във вода и следвайте инструкцията на дозировка. За ефикасно измиване не се изисква голямо количество от препарата. Изплакнете с вода.
За 5 л. вода и слабо замърсени съдове – 2,5 мл. (½ чаена лъжичка) от продукта. За замърсени съдове – 5 мл. (1 чаена лъжичка) от продукта. Препарата позволява да се измият около 200 чинии слабо замърсени или 100 силно замърсени.

Съдържание: От 5% до15% неионогенни ПАВ и анионни ПАВ, >5% амфотерни ПАВ, митилизотиазолинон и синтетичен парфюм.

Европейският стандарт “ЕКО ЕТИКЕТ” е характерен за продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество и гарантирано опазване на околната среда. ЕКО ЕТИКЕТА гарантира за използвването на вещества при производството на препарати осигуряващи минимален екологичен риск и риск за човешкото здраве.
Повече информация
:
http://ec.europa.eu/environment/ecolabel/