Меню
Количка

Fresh Master

Тема: Fresh Master
Fresh Master Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми  Подходящ за неутрализиране на миризми  в помещения. За комфорт в бита и офиса Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми. Ароматизира цялото помещение с приятен аромат - борова фантазия. Трайно освежава въ..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми  Подходящ за неутрализиране на миризми  в помещения. За комфорт в бита и офиса Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми. Ароматизира цялото помещение с приятен аромат зелена ябълка. Трайно освежава въздуха..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми  Подходящ за неутрализиране на миризми  в помещения. За комфорт в бита и офиса Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми. Ароматизира цялото помещение с приятен аромат на кралска лавандула. Трайно освежава..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master 2 в 1 притежава уникална способност да премахва неприятните миризми и да оставя свяж аромат  Подходящ за неутрализиране на миризми  в помещения. За комфорт в бита и офиса. Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми. Ароматизира цялото помещение с приятен аромат. Трайно..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми * Подходящ за неутрализиране на миризми в кухнята. Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми Ароматизира цялото помещение с приятен аромат на лимон Трайно освежава въздуха и създава приятна атмосфера Принцип на дейст..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми Fresh Master Антитабак * Подходящ за неутрализиране на миризми от цигарен дим в помещения. Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми Ароматизира цялото помещение с приятен аромат - антитабак Трайно освежава въздуха и създава п..
16.50лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)