Меню
Количка

Bentley Organic

Тема: Bentley Organic
Описание:За почистване на тоалетната чиния. За да отворите-стиснете основата на капачката на обозначените места и завъртете. При затваряне – завъртете до плътно прилепване.Създаден от 100% натурални съставки! Биоразградим! Не съдържа белина, фосфати, сулфати и други вредни химикали! Не замърсява вод..
15.95лв.
Тема: Bentley Organic
Описание:За измиване на плодове и зеленчуци преди консумация. Не оставя мирис или вкус в храната. Отмива всички остатъци от пестициди и изкуствени торове. Нанесете обилно, оставете да действа за 30 секунди, след това измийте с вода.Създаден от 100% натурални съставки! Убива до 99.9% от вредните бакт..
13.50лв.
Тема: Bentley Organic
Описание:За почистване на прозорци, огледала и други стъклени повърхности. Напръскайте обилно, след това избършете с чиста и суха кърпа.90% Organic. Създаден от 100% натурални съставки! Биоразградим! Не съдържа белина, фосфати, сулфати и други вредни химикали! Убива до 99.9% от домашните микроби! Се..
11.95лв.
Тема: Bentley Organic
Описание: Почистваща течност за баня - 90% органик За почистване на мивки, вани и тоалетни чинии. Със специална формула, която лесно и ефективно отстранява налепите от пяна и други нечистотии. Напръскайте обилно, оставете да действа за 30 секунди, след това избършете с мокра кърпа и отмийте с вод..
11.95лв.
Тема: Bentley Organic
Описание на Bentley Organic Почистваща течност за кухня и повърхности: За почистване на кухненски повърхности и плотове, домакински уреди - хладилници, печки, перални, както и всякакви други твърди повърхности. Напръскайте обилно, оставете да действа за 30 секунди, след това избършете с чиста кърпа...
11.95лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)