Меню
Количка

Avia

Тема: Avia
Описание: Балсама с мед Avia възстановява естествения хидробаланс на косата, придава обем и жизненост. Подходящ е за всеки тип коса. Формулата му защитава цвета на косъма и остава траен аромат.Може да се нанесе по дължината на косъма или леко в корените, за да регулира сухотата на скалпа. Улеснява р..
4.30лв.
Тема: Avia
Описание: Специална маска от жожоба и съставки подхранващи косата. Маската осигурява по-голяма дълготрайност на цвета. Остава траен аромат. Бърз ефект до 3-4 минути.Действие: Защитава косъма от вредните лъчи на слънцето. Може да се използва както по дължината на косъма, така и в корените, за да ре..
12.20лв.
Тема: Avia
Действие: Възстановява естествения хидробаланс на косъма, придава обем и жизненост. Подходяща е за всеки тип коса. Защитава косъма от вредните лъчи на слънцето. Улеснява разресването.Описание:Съдържа сива хума, витамини А, Е, и В5. Може да се използва както по дължината на косъма, така и в коре..
12.20лв.
Тема: Avia
Действие:Тази маска възстановява третирана, изтощена и накъсана коса. Има антистатично действие и предотвратява цъфтежа на косъма.  Улеснява разресването. Може да се използва както по дължината на косъма така и в корените, за да регулира сухотата на скалпа. Защитава косъма от вредните лъчи на с..
12.20лв.
Тема: Avia
Описание: Натурален шампоан с Хума, без парабени. Продукта се предлага в 4 аромата: Натурал, Блу ривър, Жасмин, Сатинели Шампоана с хума е предназначен за всякакъв тип коса. Предава еластичност и мекота, стимулира растежа на косата. Има положително действие върху мазен скалп и увеличава срока на су..
4.10лв.
Тема: Avia
Описание:Натурален шампоан с Хума, без парабени. Продукта се предлага в 4 аромата: Натурал, Блу ривър, Жасмин, Сатинели Шампоана с хума е предназначен за всякакъв тип коса. Предава еластичност и мекота, стимулира растежа на косата. Има положително действие върху мазен скалп и увеличава срока на сухо..
4.10лв.
Тема: Avia
Описание:Натурален шампоан с Хума, без парабени. Продукта се предлага в 4 аромата: Натурал, Блу ривър, Жасмин, Сатинели. Шампоана с хума е предназначен за всякакъв тип коса. Предава еластичност и мекота, стимулира растежа на косата. Има положително действие върху мазен скалп и увеличава срока на сух..
4.10лв.
Тема: Avia
Описание: Натурален шампоан с Хума, без парабени. Продукта се предлага в 4 аромата: Натурал, Блу ривър, Жасмин, Сатине. Шампоана с хума е предназначен за всякакъв тип коса. Предава еластичност и мекота, стимулира растежа на косата. Има положително действие върху мазен скалп и увеличава срока на су..
4.10лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)