Меню
Количка

Almawin

Тема: Almawin
Описание:- Преминал успешно дерматологичните тестове- За 25 пранета с мека интензивност на ароматизиране (750 мл) - Ароматизатор за пране с екстракт от листата на върбинка и етерично масло от евкалипт от контролирано биологично земеделие. Ароматизаторът може да се комбинира с всички перилни препарат..
14.50лв.
Тема: Almawin
Описание: - Препаратът на AlmaWin за почистване на тоалетна е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения. - Приятният аромат на препарата се набавя от природни етерични масла от евкалипт и мента от контролирани биологични насаж..
8.40лв.
Тема: Almawin
Описание: Био дезинфектантът на “Klar” е подходящ за бърза, лесна и ефикасна дезинфекция на повърхности и предмети. Особено удобен за семейства с малки деца. Ефикасен срещу вируси, гъбички и катерии.                 &n..
26.00лв.
Тема: Almawin
Описание: -Универсален обезмаслител на “Klar” почисва кухня и съдове, без проблем почиства и премахва мазни петна от всякакви повърхности и плоскости (под, баня, емайлирани и метални повърхности и др.) -Дерматологично тестван, без пълнители, фосфати, без синтетични консерванти, ароматизатори и ..
12.50лв.
Тема: Almawin
Описание: Био омекотителят за вода помага на Вашата пералня да работи по-лесно, като омекотява водата и по този начин се преотвратяват варовикови отлаганя и натрупване на котлен камък. Сертифициран от: КЛАР – препарати за бита Какво е “Klar”?  “Klar” е немска марка..
10.40лв.
Тема: Almawin
Описание: - Първият сертифициран био препарат за спортни и функционални дрехи - Активна, свежа, естествена защита В свободното време, при спорт,  туризъм  и  пътувания,  в делник,  в работни или домашни  условия , иновативното  функционално облекло  е просто ..
24.90лв.
Тема: Almawin
Описание: Преминал успешно дерматологичните тестове. Естествено ефективен продукт със суровини от  растения от контролирано биологично земеделие, с изключителна изпираща сила и без оптични избелители. Подходящ за всички степени на твърдост на водата. Без генетично-модифицирани ензими. Prep..
22.80лв.
Тема: Almawin
Описание:Био прах за замърсени тъкани AlmaWin 25кг. Естествено ефективен продукт със суровини от  растения от контролирано биологично земеделие, с изключителна изпираща сила и без оптични избелители. Подходящ за всички степени на твърдост на водата. Без генетично-модифицирани ензими.Pr..
331.90лв.
Тема: Almawin
Описание:Био прах за замърсени тъкани AlmaWin 5кг. Естествено ефективен продукт със суровини от  растения от контролирано биологично земеделие, с изключителна изпираща сила и без оптични избелители. Подходящ за всички степени на твърдост на водата. Без генетично-модифицирани ензими.Prepara..
74.50лв.
Тема: Almawin
Описание:Естествено ефективен продукт със суровини от  растения от контролирано биологично земеделие, с изключителна изпираща сила и без оптични избелители. Подходящ за всички степени на твърдост на водата. Без генетично-модифицирани ензими. Преминал успешно дерматологичните тестове Pre..
37.10лв.
Тема: Almawin
Описание:Естествено ефективен продукт със суровини от  растения от контролирано биологично земеделие, с изключителна изпираща сила и без оптични избелители. Подходящ за всички степени на твърдост на водата. Без генно-модифицирани ензими.25 кг - 450 цикъла на миенеPreparati.bg препоръчва следния..
168.30лв.
Тема: Almawin
Описание: Преминал успешно дерматологичните тестове Естествено ефективен продукт със суровини от  растения от контролирано биологично земеделие, с изключителна изпираща сила и без оптични избелители. Подходящ за всички степени на твърдост на водата. Без генно-модифицирани ензими. За 32 пранета..
23.90лв.
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)