Меню
Количка

Професионални препарати за почистване на стъклени повърхности

Тема: Chem Italia
Алкален препарат на амонячна основа за почистване на стъкло, кристал, монитори,  пластмаса, стомана и др ..Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Напръскайте  върху повърхността и избършете с подходяща кърпа...
5.20лв.
Тема: Hyssopus
За професионална и масова употреба.Описание: Препарат за почистване на стъкла Hyssopus  1л. Препарат за почистване на стъкла. Готов за употреба.Предназначение:за почистване на всички видове стъклени повърхности.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Напръскайте и почистете ..
4.10лв.
Тема: Hyssopus
За професионална и масова употреба.Описание: Препарат за почистване на стъкла. Концентрат.Предназначение: за почистване на всички видове стъклени повърхности.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Работен разтвор – от 6 мл.- 12 мл. на 1л. вода. Напръскайте и почистете с мека кърпа за стък..
10.00лв.
Тема: Chem Italia
Препарат за стъклени повърхности за професионална употребаКонцентриран препарат, специално направен  за миене на прозорци със  стъклочистачки. Той е идеален за големи прозорци и големи повърхности. Той има висока почистваща способност, която позволява да се почисти бързо.   Указания..
25.50лв.
   ЕКОПРОФИ – концентрат Нископенящ с лек приятен аромат. Приложение: За почистване на: административни сгради, бизнес центрове, хотели, ресторанти, магазини, производствени помещения, машини и др. Предназначение:    Почиства силно  замърсени повърхности. фаянс, теракот, мра..
15.00лв.
Тема: Chem Italia
Универсален спрей с активна пяна  за стъклeни повърхности Препаратът е  готов за употреба  Обезмаслява, и почиства бързо стъкло, прозорци, огледала, монитори, хромирани повърхности, без да     оставят петна и следи. Preparati.bg препоръчва следния начин на употре..
9.90лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)