Меню
Количка

Професионални препарати за почистване на кухня

Тема: Anti Germ
Описание:  Готов за употреба дезинфектант на алкохолна основа /смесица от няколко вида алкохол-бързосъхнещ/ Концентрация /Работна Температура:  1%-2% от 20 до 75 °C              Течен готов за употреба дезифектант на алкохолна основа...
80.30лв.
Тема: Real
Описание: R250 Концентриран почистващ препарат за грил , фурни и конвектоматиСлужи за ефективно премахване на упорита мръсотия, мазнини, сажди и останки от прегоряла храна.Област на приложение : За кухненско приложениеPreparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Нанесете равномерно с гъба..
11.70лв.
Тема: Anios
Описание:Суперактивен, мощен обезмаслител за запечени мазнини (овъглени). Продуктът е предназначен за пълното елиминиране на загорели и овъглени мазнини (фурни, фритюрници, грилове…), В съответствие с почистващите продукти, които биха могли да са в контакт с хранителни продукти. Preparati.bg препоръ..
11.40лв.
Тема: Anios
Описание:Суперактивен, мощен обезмаслител за запечени мазнини (овъглени). Продуктът е предназначен за пълното елиминиране на загорели и овъглени мазнини (фурни, фритюрници, грилове…), В съответствие с почистващите продукти, които биха могли да са в контакт с хранителни продукти. Preparati.bg препоръ..
52.10лв.
Тема: Sano
Описание: Обезмаслител за изгорели мазнини и силно замърсени фурни Sano DG 1 . Препарат за изгорели мазнини и силно замърсени фурни, тенджери, тигани, котлони и порцелан.Да не се използва за тефлонови съдове, алуминий и цветни и декоративни съдове. При почистване на фурни да се спазват инструкц..
17.80лв.
Тема: Hyssopus
Обезмаслител за фурни и грилове Hyssopus 500 мл за професионална и масова употреба. Готов за употреба.Предназначение:за фурни, грилове, омазнени повърхности, петна от мазнини и изгоряло олио. Почиства загорели мазнини. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:напръскайте почистващата повър..
4.20лв.
Тема: HG International
HG бързо почистващ препарат за неръждаема стомана: HG бързо почистващ препарат за неръждаема стомана е мощен професионален почистващ препарат, който премахва грес, мръсотия и отпечатъци от пръсти от неръждаема стомана, хроми алуминий, бързо, лесно и без следи. Този продукт е идеален за котлони, а..
14.90лв.
Тема: Anios
Описание: АНИОС концентриран препарат осигуряващ перфектно почистване на съдовете с ръчно накисване.Почистването на съдовете, на чашите, на повърхности и материали… Превъзходна ефикасност при мазнините. Силно концентрирана и пенообрзуваща.Съобразена с френския указ от 8 септември 1999 касаещ продукт..
11.40лв.
Тема: Anios
Описание: АНИОС концентриран препарат осигуряващ перфектно почистване на съдовете с ръчно накисване.Почистването на съдовете, на чашите, на повърхности и материали… Превъзходна ефикасност при мазнините. Силно концентрирана и пенообрзуваща.Съобразена с френския указ от 8 септември 1999 касаещ прод..
43.20лв.
Тема: Endless
Описание: Продуктът се използва за почистване /обезмасляване/ на фурни и грилове. Изключително ефективен за отстраняване на твърди остатъци, неръждаеми прибори. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Напръскайте върху повърхността, оставете да реагира 5-10 мин. Изплакнете с вода...
4.30лв.
Тема: Hyssopus
Спрей за почистване котлен камък от фаянс, теракот и др. Hyssopus за професионална и масова употреба. Готов за употреба.Предназначение: премахва котлен камък от фаянс, теракот, тръби, почиства лекета от алуминий. Начин на работа: напръскайте почистващата повърхност и оставете 5-10 мин. - докато спр..
4.20лв.
Тема: Sano
Описание: Спрей за почистване на фурни и котлони Sano Forte Plus. Препаратът е предназначен за отстраняване на сериозни замърсявания и загоряла мазнина. Може да се прилага на фурни, аспиратори, тенджери, тигани, съдове за печене и керамични повърхности. Не е необходимо загряване...
7.30лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)