Меню
Количка

Професионални препарати за измиване и дезинфекция на ръце

Тема: Дезин Хим
Описание: Препарат за дезинфекция на повърхности - МИЛЕНИУМНомер на издаденото разрешение за пускане на пазара: 0176-2/10.08.2008 г.Наименование на активните вещества:- Алкил-диметил-бензиламониевхлорид /бензалкониев хлорид/- Без алдехиди, феноли и хлорни съединения.Съответствие с Европейските станд..
21.50лв.
Тема: Anti Germ
Описание:Дерматологичен, хипоалергичен сапун, самоизпаряващ се, на алкохолна основа. Дезинфекциращ.Непенещ се. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:1х3 мл. на изпръскване за обикновена дезинфекция; 3х3 мл. за хирургична дезинфекция. Научете повече от тук: отвори PDF..
17.00лв.
Тема: Anti Germ
Описание:Дерматологичен, антибактериален сапун, пенообразуващ, дезинфекциращ. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:1х3 мл. на изпръскване за обикновена дезинфекция; 3х3 мл. за хирургична дезинфекция. Научете повече от тук: отвори PDF  ..
12.10лв.
Тема: Дезин Хим
Описание:Препарат за хигиенна дезинфекция на ръце МИЛЕНИУМНомер на издаденото разрешение за пускане на пазара:201-2/13.07.2012 г.Наименование на активните вещества:* Алкил-диметил-бензиламониевхлорид /бензалкониев хлорид/* изопропанол* Препаратът има и измивно действие със щадящи кожата пенители.* С..
25.00лв.
Тема: Chem Italia
Течен препарат за измиване на ръце, за използване в пенообразуващи диспенсъри.  Продуктът създава богата и изобилна пяна, която почиства старателно ръцете оставяйки ги меки, кадифен и приятна миризма.  Указания за потребителя: Нанесете малко количество от продукта върху суха длан на ръкат..
24.90лв.
Тема: Hyssopus
Описание: За професионална и масова употреба. Предназначение: за измиване на ръце, с аромат на ванилия и карамел...
10.60лв.
Тема: Hyssopus
Описание: За професионална и масова употреба. Предназначение: за измиване на ръце, с аромат на лавандула...
10.60лв.
Тема: Hyssopus
Описание: За професионална и масова употреба. Предназначение: за измиване на ръце, с аромат на цитросови плодове...
10.60лв.
Тема: Brilliance
Описание:Течен сапун с неутрално рН предпазва кожата и не предизвиква изсушаване. Специално формулиран за предоставяне на гладкост и мекота.Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Нанесете малко количество от продукта на дланта с малко вода, докато се получи пяна. Изплакнете с вода...
15.50лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)