Меню
Количка

Обезмирисители за въздух

HG препарат за отстраняване на източник на неприятни миризми
Наличен
Тема: HG International
HG препарат за отстраняване на източник на неприятни миризми Специално разработен за премахване на неприятните миризми по биологичен начин. Този продукт не маскира миризмата, а по-скоро премахва източника на миризмата с помощта на естествени ензими и микроби, така че неприятната миризма не се в..
12.10лв.
Тема: Eurovix S.p.A
Описание: Биологичен стимулант за обезмирисяване на околната среда и ПСОВ Незабавно и трайно отстраняване на миризми от: санитарни помещения, тоалетни, зони за съхранение на отпадъци, животни, ферми, транспортни средства за събиране на битови отпадъци. Ускорява процеса на разграждане на органичните ..
32.00лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми  Подходящ за неутрализиране на миризми  в помещения. За комфорт в бита и офиса Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми. Ароматизира цялото помещение с приятен аромат - борова фантазия. Трайно освежава въ..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми  Подходящ за неутрализиране на миризми  в помещения. За комфорт в бита и офиса Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми. Ароматизира цялото помещение с приятен аромат зелена ябълка. Трайно освежава въздуха..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми  Подходящ за неутрализиране на миризми  в помещения. За комфорт в бита и офиса Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми. Ароматизира цялото помещение с приятен аромат на кралска лавандула. Трайно освежава..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master 2 в 1 притежава уникална способност да премахва неприятните миризми и да оставя свяж аромат  Подходящ за неутрализиране на миризми  в помещения. За комфорт в бита и офиса. Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми. Ароматизира цялото помещение с приятен аромат. Трайно..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Fresh Master Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми * Подходящ за неутрализиране на миризми в кухнята. Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми Ароматизира цялото помещение с приятен аромат на лимон Трайно освежава въздуха и създава приятна атмосфера Принцип на дейст..
16.50лв.
Тема: Fresh Master
Притежава уникална способност да премахва неприятните миризми Fresh Master Антитабак * Подходящ за неутрализиране на миризми от цигарен дим в помещения. Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми Ароматизира цялото помещение с приятен аромат - антитабак Трайно освежава въздуха и създава п..
16.50лв.
Премахва неприятната миризма от обувките PiP Shoe odour
Нов
Тема: Chrisal Balkan RVD
PiP Shoe odour Пробиотичен препарат за премахване на неприятната миризма от обувките Предназначение:  l  Създава антибактериална среда и предпазва от развитието на бактерии и гъбички в обувките  l  Поддържа обувките свежи и не допуска развитието на миризми   l  Осигу..
4.92лв.
Тема: HG International
HG неутрализатор на неприятни миризми HG неутрализатор на неприятни миризми във въздуха е безвреден растителен екстракт, продукт на водна основа, който не прикрива неприятните миризми, причинени от пържене на риба, варене на зеле, готвене, тютюнопушене и др.),а ги неутрализира. Отстранява дори на..
13.80лв.
Предназначение Елиминира лоша миризма (изпражнения, урина, развалена храна, гниеща материя, петролни разливи, разливи на химикали, пречиствателни станции за отпадъчни води, сметища, животновъдни ферми, екарисажи и др.) Активно вещество Смес от натурални и синтетични етерични масла Начин на прила..
35.50лв.
Тема: Bio4Fresh
*Премахва миризмата от пот. *Премахва бактерии и плесен. *Не изсушава кожата на обувките...
32.50лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)