Меню
Количка

Mикробиологичен препарат за отпушване на канали BAC Unblocking

Mикробиологичен препарат за отпушване на канали BAC Unblocking
Mикробиологичен препарат за отпушване на канали BAC Unblocking
29.76лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: CHRISAL BALKAN RVD
  • Тегло: 1.00kg

Описание

BAC UNBLOCKING AGENT

Микробиологичен препарат за отпушване и разграждане на наслагвания в канализационни тръби и септични ями съдържащ непатогенни бактерии  *  концентрат  1:9

Много подходящ за използване в пречиствателни станции и технически съоръжения, септични ями, пътнически транспортни средства  (кораби, самолети, автобуси, влакове), животновъдни сгради (обори, зоопаркове)

Свойства: l  Unblocking Agent е микробиологичен продукт, разработeн специално за отстраняване на запушвания от органичен произход във всякакъв вид отходни (канализационни) тръби, тяхното пълно прочистване и предотвратяване (отстраняване) на неприятните миризми l  Щади околната среда l  Безопасно почиства тоалетни съоръжения l  Безопасен за ползване при всички видове материали l  Възстановява бактериалната среда в отпадните колектори l  Не е агресивен и е изцяло биоразградим   

Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:

l  Разклатете концентрата преди употреба.При пълно запушване: смесете 100 ml от продукта с 900 ml топла вода       (40-60ºС) и излейте разтвора в запушената тръба. Обикновено отходната тръба се прочиства за 12 часа.  Да се повтори в рамките на седем дни.Профилактика за предотвратяване на запушвания:  смесете 50 ml от продукта с 950 ml топла вода (40-60ºС) и излейте в отходната тръба.  Да се повтаря на всеки две седмици.  За премахване на неприятните миризми от септични ями е добре процедурата да се повтаря на всеки 5-7 дни, за да се поддържа колонията от пробиотични бактерии в нея. l  Винаги първо поставяйте водата, а след това добавяйте препарата. l  Този уникален продукт ще запази вашите отходни тръби идеално чисти  и ще ви избави от неприятни миризми!  

  Внимание!   Препарата е несъвместим с киселини, основи и дезинфектанти.

Състав: Съгласно насоките на Е.С.:  Бацилни ферменти. Не съдържа опасни (за здравето) съставки, които да надвишават границите на опасност. 

Сигнална дума: /

Предупреждения за опасност:  /

Препоръки за безопасност: Това е безвреден препарат. При нормални условия не се очакват никакви рискове, възможно е появяването на минимален дискомфорт.                                                Да се държи далече извън достъпа на деца. 

Условия за съхранение: Да се съхранява в оригинални опаковки, в сухо и проветриво помещение с tº 5-35º C, без пряка слънчева светлина и замръзване.

Третиране на отпадъците: Изхвърлете празната опаковка на определените за това места.   e 1 L