Меню
Количка

Препарати за съдове

Измиването на съдовете и препаратите за съдове вероятно са предмети на повече променливи, отколкото при всяка друга почистваща работа в домакинството. На теория най-малко, всеки препарат за съдове или сапун може да се използва за ръчно миене на съдове с изключение на препаратите за миене на съдове за автоматични съдомиялни машини. Въпреки това, сапунът е почти изчезнал като препарат за миене на съдове и много перилни препарати не са много приемливи. Перилните препарати могат да оставят петна и ивици, праховете също може да не се разтворят напълно или да обезцветят някои метали при накисване. Лекия течен препарат за ръчно миене на съдове е най-добрият избор за миене на ръка. 


Препаратите за съдове за автоматичните съдомиялни машини осигуряват химическата енергия, която помага за премахването на хранителните нечистотии от всички видове готварски и сервиращи елементи. Автоматичните съдомиялни машини изискват препарати за съдове с много специални характеристики, заради условията, при които почистващият препарат трябва да работи. Една от основните му характеристики е, че тя трябва да произвежда малко или никакво количество пяна, защото прекалено многото пяна може да подтисне действието на измиване.

Тема: Apta
Описание: Ароматизатор за съдомиална 2в1 неутрализира неприятната миризма и притежава свеж аромат на лимон дори между различните цикли на миене. Лесен за употреба благодарение на системата си за прикрепяне: можете да го закачите с кукичката за съдомиялната машина. Освен това формата му позволява да ..
5.40лв.
Тема: Изи
Описание: Предназначен за нежна и чувствителна кожа. „Лесно е да измиете Вашите съдове и прибори с „ИЗИ”.„ИЗИ” – балсам е максимална измиваща сила за Вашите съдове и копринена мекота за Вашите ръце. С този продукт за първи път ще изпитате удоволствие от миенето на съдове.„ИЗИ” – балсам има обилна и ..
1.40лв.
Тема: Apta
Гел за съдомиялна концентрат Apta 3в1 720мл.Таблетките на АПТА за съдомиялна машина Всичко в 1 са разработени, за да ви осигурят безупречно измиване. Изключително ефикасната им формула не съдържа фосфати, с което АПТА намалява вредното действие на препаратите върху околната среда. Таблетката съдържа..
16.90лв.
Тема: Apta
Описание: "Апта гланц" съдържа компоненти, които придават невероятен блясък на вашите съдове. Употребата на тази течност улеснява пълното изтичане на водата върху изплакнатите съдове, като по този начин се избягва образуването на следи при сушенето. Preparati.bg препоръчва следния начин на уп..
6.80лв.
Тема: Apta
Описание: Еко препарат за измиване на съдове Apta Ecologic 500 мл. Препаратът на АПТА съдържа екологични растителни съставки, които имат силно действие върху мазнините и същевременно запазват околната среда. С тази специална формула миенето на съдове се превръща в удоволствие за всеки. Миещия п..
3.80лв.
Тема: Apta
Описание: Препаратът АПТА за почистване на съдомиялни машини премахва наслагванията от котлен камък и натрупванията от мазнини дори и по трудно достъпните места.  Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:Съдържанието на флакона е достатъчно за едно измиване, като се изсипва наве..
4.80лв.
Тема: Apta
Описание: Препаратът на АПТА за съдомиялни машини е направен по специална формула, която премахва мазните наслагвания от храна. Прахът не надрасква съдовете, запазва декорациите и гарантира брилянтно почистване на вашите съдове. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Преди употреб..
37.90лв.
Тема: Apta
Препарат за измиване на съдове Apta Protect сензитив 500 мл.Препаратът на АПТА е изключително подходящ за хора с чуствителна кожа. Неговата силно концентрирана формула с неутрално Рн е дерматологично тествана и обогатена с невен, за да защити мекотата на вашата кожа. Със създадената от АПТА&nbs..
4.50лв.
Тема: Hyssopus
За професионална и масова употреба. Описание: Препарат за ръчно измиване на съдове за хранене. Предназначение: за чинии, чаши, всички видове съдове за храна. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:сложете 1-2 капки върху гъба, изчистете и изплакнете обилно с вода. ..
2.90лв.
Тема: Hyssopus
За професионална и масова употреба. Описание: Препарат за ръчно измиване на съдове за хранене. Предназначение: за чинии, чаши, всички видове съдове за храна. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:сложете 1-2 капки върху гъба, изчистете и изплакнете обилно с вода. ..
2.90лв.
Тема: Sano
Предназначение:Силно концентриран препарат за измиване на съдове и прибори с неутрално рH, съдържащ есенцията „розип” за предпазване кожата на ръцете. Продукт на козметичната индустрия САНО Спарк е произведен от екологични, чисти материали, подходящ за чувствителна кожа и алергични хора. Силно п..
6.60лв.
Тема: Sano
Описание: Препарат за измиване на съдове и прибори с неутрално рН. Готов за директна употреба. Продукт на козметичната индустрия. Сано Спарк е произведен от екологични, чисти материали, подходящ за чувствителна кожа и алергични хора. Силно пенлив и икономичен той придава чудесен блясък. Съвсем м..
6.60лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)