Меню
Количка

Препарати за петна

 

Препарати за петна

От барбекю сос до намиране на пропуснала писалка в джоба ви, всеки се превръща в жертва на ужасни петна по дрехите си от време на време. Но петна не са обикновени неприятности; ако не можете да ги извадите, те могат да намалят живота на иначе напълно хубавите (а понякога и скъпи) дрехи. Ключът да се предпазите от изхвърлянето на пари от прозореца заедно с вашите петньосани дрехи е да научите как да прибягвате до ефикасни почистващи препарати за петна, които няма да повредят тъканта, а само ще отстранят упоритото замърсяване. Бъдете внимателни при избора на препарати за петна, тъй като пазарът прелива с какви ли не продукти, препълнени с химикали.

 

Резултат с изображение за петна по дрехи

Какво ще откриете при нас

 

Всички наши продукти от категорията „препарати за петна“ са внос от Италия, Франция, Полша и други Европейски държави. Препаратите за петна се произвеждат главно за Европейския пазар, където изискванията за качество са изключително високи. Поради тази причина, ние сме в позиция да ви гарантираме, че препаратите за петна са вашето пълноценно оръжие в борбата срещу омразните остатъци от храни и напитки.

Preparati.bg ви предлага да освободите дрехите си от неприятните петна по възможно най-разумния, ефикасен и безвреден начин.

 

Какво друго ще откриете при нас

 

При нас ще откриете голяма селекция от прахове за пране, течни перилни препарати, капсули за пране, омекотители за пране, сапуни за пране, специализирани перилни препарати и препарати за петна. Най- големия Български сайт за препарати, гарантирано качество на добри цени. Всички оферти на едно място! Поръчай онлайн и вземи с доставка до вашата врата.

Какво ще откриете при нас - Preparati.bg

Тема: HG International
HG спрей за екстремно почистване на петна Препаратът е с подобрена формула с активен кислород и по този начин може да с справи дори с най-упоритите петна, като например червено вино, кафе, шоколад, сос, червило, боя за обувки, сок и др. Ефективното премахва мазнини от тапицериите на мебели и автомо..
17.80лв.
Тема: HG International
HG спрей за почистване на зацапвания и петна Този HG спрей е специално разработен за премахване на петна и замърсявания от килими и тапицерии. Освен това съдържа отблъскващи мърсотията съставки, което забавя захабяването. Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба: Напръскайте изцапа..
13.70лв.
Тема: Sodasan
Описание: Био растителен сапун*15-30%, алкохол 5-15%, глицерин* и етерични масла< 5%,  вар, цитрал, линалол, цитронелол,  вода >  30%. *= сертифициран биологичен продукт. Сертификат: Еко Серт ..
8.30лв.
Био препарат за отстраняване на петна от тъкани Spot 200мл
Нов
Тема: Chrisal Balkan RVD
SPOT Препарат за почистване на петна върху всякакви  текстилни повърхности  Свойства:  l  Безопасен почистващ препарат за текстил и кожа  l  Добре прониква в тъканта и отделя замърсяванията в дълбочина от кафе, вино, мазнини, дъвки и други  l  Действа на при..
3.54лв.
Тема: Sonett
Описание:Препарат за избелване и премахване на петна, модулна система – действа при изпиране с температура над 50°C  • Препоръчва се редовно използване на препарата при бяло пране. Много подходящ за отстраняване на петна от устойчиво боядисано цветно пране. По време на изпирането натриевият ..
9.30лв.
Тема: Sonett
Описание:  • Препоръчва се редовно използване на препарата при бяло пране. Много подходящ за отстраняване на петна от устойчиво боядисано цветно пране. По време на изпирането натриевият перкарбонат се разпада на избелващи кислород, вода и сода. Така процесът на избелване е в същото вре..
12.80лв.
Тема: Sonett
Описание: Сапун за отстраняване на петна. Изпитано средство за петна от мазнина, плодове, трева, мастило, кръв и т.н. Препоръчва се предварителна проверка на устойчивостта на боята на дрехата на вътрешно място. Състав: сапун от палмово* и кокосово масло*, говежда жлъчка, хлорофил, готварска сол, на..
4.50лв.
Тема: Almawin
Описание: Проектиран за третиране на упорити петна Един добре изпитан, ефикасен и икономичен начин за отстраняване на петна. Премахва петна, причинени от плодове, кръв, мазнини, мастило и други от трайно оцветени материи. Сапуна като активно миещо вещество се получава, като просто се варя..
5.80лв.
Тема: Sodasan
Описание:Този сапун е подходящ за отстраняване на петна от всички материи. Отстранява петна от трева, мазнини, кръв и плодове. При деликатни материи се използва със студена вода. Приложение: Намокрете сапуна и натъркайте върху петното. Изплакнете със студена вода или топла вода. При необходимост пов..
3.80лв.
Тема: Sonett
Описание:Спрей за отстраняване на петна. Комбинацията от повърхностноактивни захариди и екстракт от сапунено дърво (Quillaja saponaria) представлява щадящо и в същото време ефективно средство за премахване на петна. Не оставя ореол.  Подходящ и за деликатни тъкани, вълна и копирна, както и за т..
8.40лв.
Тема: Sonett
Описание:• Течен сапун за отстраняване на петна. Изпитано средство за петна от мазнина, плодове, трева, мастило, кръв и т.н. Препоръчва се предварителна проверка на устойчивостта на боята на дрехата на вътрешно място. Състав: сапун от маслиново масло* и сапун от рапично масло*, повърхностноактивни..
6.30лв.
Тема: Sonett
Описание: Течен сапун за отстраняване на петна. Изпитано средство за петна от мазнина, плодове, трева, мастило, кръв и т.н. Препоръчва се предварителна проверка на устойчивостта на боята на дрехата на вътрешно място. Състав: сапун от маслиново масло* и сапун от рапично масло*, повърхностноактив..
11.20лв.
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)