Меню
Количка

Био oмекотител за перални при твърда вода Sonett 500гр

Био oмекотител за перални при твърда вода Sonett 500гр
Био oмекотител за перални при твърда вода Sonett 500гр
10.30лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 018-002927
  • Тегло: 0.70kg

Описание

Описание:

Био oмекотител за перални при твърда вода Sonett 500гр - Mодулна система

В зависимост от твърдостта на водата към основния ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ се добавя необходимото количество ОМЕКОТИТЕЛ. По този начин перилния препарат се оползотворява максимално, щадят се източниците на суровина и водата.

Състав: зеолит, цитрат, сода.

Разфасовка: 500гр


Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:

За добавяне към ПРАХ ЗА ПРАНЕ концентрат: при степен на твърдост на водата II, III и IV, съответно 18, 30 или 42 g за пералня с вместимост 4,5 kg.

За добавяне към ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ течен: при степен на твърдост на водата III и IV, съответно 28 или 40 g за пералня с вместимост 4,5 kg.

pH ( 5g/l H2O ) 10 - 11

 

SONETT е сред пионерите в производството на екологични перилни и почистващи препарати от 1977 година насам. Днес продуктите на SONETT може да намерите почти във всички европейски страни. Интересът към нашите продукти нараства и в страните извън Европа. Седалището на фирмата се намира в Дегенхауз, близо до езерото Боден. Близо 90 % от продуктите на SONETT  се продават в био-магазини. За SONETT  работят четиридесет служителя, а предприятието постоянно се разраства.

Разбирането ни за производство и качеството се основава на антропософската духовна наука:

Динамизиращи добавки:

За да подпомoгнем ренатурирането на отпадъчните води прибавяме към перилните и почистващи препарати на SONETT ритмизирани в олоид субстанции и за производството на препаратите използваме вода, завихрена в 12 яйцевидни стъклени камери.

 Подбор на използваните суровини:

Всички използвани суровини са изцяло биологично разградими и не съдържат съставки, които предизвикват алергии. Това означава, че не съдържат ензими, петрохимични повърностноактивни вещества, аромати, оцветители, консерванти, избелващи вещества и т.н.

Суровини от контролирани биодинамични и биологични насаждения:

В продуктите използваме маслиново, рапично, кокосово и палмово масло, добити от 100% контролирани биологични насаждения.  Приблизително 90% от нашите етерични масла са със същото качество.

Източници на енергия:

Половината от електрическата енергия, която използваме идва от малка водноелектрическа централа, която се намира в близост до предприятието, а другата половина идва от GREENPEACE ENERGY. Съвместно с друго предприятие ползваме обща отоплителна система с биогориво.

Сертифицирано екологично качество:

 Цялата продуктова гама на SONETT има сертификат ECOGARANTIE, знакът за първокласно качество на екологичните перилни и почистващи препарати.

Знакът ECOCONTOROL е гаранция, че собствените ни критерии за качество се проверяват и доказват редовно от независим контролиращ орган. За повече информация виж: www.sonett.eu

Юридическата регистрация на SONETT е следната:

SONETT ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО с три отговорни лица - това е предприятието, което осъществява производствената и търговската дейност с екологични почистващи и перилни препарати.

SONETT  УПРАВЛЕНИЕ НА СОБСТВЕНОСТ ООД  е собственик на земята, сградите и машините, отдава ги под наем на търговското дружество.

Дружеството с идеална цел ФОНДАЦИЯ SONETT е единствен собственик на SONETT  УПРАВЛЕНИЕ НА СОБСТВЕНОСТ ООД. Фондацията подпомага общественополезни инициативи, например в областта на изследването на водата, на развитието на алтернативни на  опитите с животни методи на изследване и на образованието в областта на градивните сили.

Чрез тази структура предприятието SONETT вече не е частна собственост и не може да бъде продадено или унаследено. Това е гаранция, че SONETT ще се управлява от хората, които са способни на това и разположението на техния дух се намира в съзвучие с мотото на SONETT: