Меню
Количка

Био дезинфекциращ препарат за повърхности и уреди Sonett 1л

Био дезинфекциращ препарат за повърхности и уреди Sonett 1л
Био дезинфекциращ препарат за повърхности и уреди Sonett 1л
28.50лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 018-053249
  • Тегло: 1.00kg

Описание

Описание:
Изцяло растително средство за дезинфекция на всякакъв вид алкохолоустойчиви повърхности и уреди. С помощта на комбинацията от алкохол и етерични масла се унищожават гъбички, бактерии (салмонели и колибакерии),  както и всички вируси (HBV, HCV, HIV, Herpes Simplex и човешките и животински вируси, в това число H1N1 и H5N1). (При специално запитване се предоставя по-подробна информация)

Preparati.bg препоръчва следния начин на употреба:

Препаратът се напръсква директно върху повърхността или се нанася с помощта на напоена с препарата кърпа. Оставя се действа 2 минути, при необходимост се изплаква.

 pH  8-9

Състав: растителен алкохол (етанол), етерични масла от салвия и лавандула* (съдържа линалоол*), завихрена вода.*   от контролирани биологични насаждения


В сезона на простудните и вирусни заболявания хигиената е от първостепенно значение. За почистването на всички видове твърди повърхности SONETT предлага препарат за дезинфекция. Това е изцяло растително средство за дезинфекция на всякакъв вид алкохолоустойчиви повърхности и уреди. С помощта на комбинацията от алкохол и етерични масла се унищожават гъбички, бактерии (салмонели и колибакерии),  както и всички вируси (HBV – вирус причиняващ хепатит В, HCV - вирус причиняващ хепатит С, HIV - вирус причиняващ имунна недостатъчност в човека, Herpes Simplex и човешките и животински вируси, в това число H1N1 - вирус причиняващ свинsки грип и H5N1 - вирус причиняващ птичи грип).

Ефикасността на препарата е тествана и сертифицирана от Лабораторията за приложна микробиология в Бремен, Германия.